Facebook Pixel ΠΑΟΚ – Αντελίνο Βιεϊρίνια: Ποιον προσπάθησε να χτυπήσει
| 2019-01-24 16:00:00

Αποκάλυψη Βιεϊρίνια: «Προσπάθησα να χτυπήσω τον...»

Sportdog Team
Αποκάλυψη Βιεϊρίνια: «Προσπάθησα να χτυπήσω τον...»

Μεγάλη εξομολόγηση από τον Πορτογάλο ανήμερα των γενεθλίων του.

ΠΑΟΚ – Αντελίνο Βιεϊρίνια: Τα 33 του χρόνια κλείνει την Πέμπτη ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, ο οποιος εκτός από τις ευχές έκανε και δηλώσεις στα Social Media της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, όπου μίλησε για τη ζωή του, το ποδόσφαιρο και την οικογένεια του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βιεϊρίνια:

Τι αγαπάς στο ποδόσφαιρο;

"Ήταν το όνειρο μου από παιδί. Στο ποδόσφαιρο κάνεις δουλειά αυτό που αγαπάς. Επίσης πληρώνεσαι πολύ καλά γι’αυτό. Νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά στον κόσμο. Αν δεν ήμουν ποδοσφαιριστής, ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα. Όταν ήμουν νέος δεν είχα άλλα όνειρα και σχέδια".

Ίσως καλλιτέχνης τατουάζ;

"Όχι, αν και μου αρέσει να έχω! Προσπάθησα να χτυπήσω τατουάζ σε κάποιον, αλλά πίστεψε με δεν έμεινε ευχαριστημένος από τη δουλειά μου".

Τι χρειάζεται για να γίνεις επαγγελματίας ποδοσφαιριστής;

"Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο όνειρο σου και να κάνεις ότι σου λέει κάθε προπονητής που έχεις στην καριέρα σου. Ακόμα και από τον χειρότερο προπονητή έχεις να μάθεις κάτι. Επίσης, το να μην τα παρατάς είναι το πιο σημαντικό. Μην τα παρατάς. Σίγουρα στην καριέρα σου θα έχεις και δύσκολες στιγμές, τις οποίες δεν πρέπει να αφήσεις να σε κάνουν να ξεχάσεις ποιος είναι ο στόχος και το όνειρο σου. Όταν πέφτεις κάτω είναι δύσκολο να βρεις κάποιον να σου δώσει το χέρι του για πιαστείς και να σηκωθείς. Είναι εύκολο να βρεθείς στην πρώτη ομάδα και στην κορυφαία κατηγορία. Το δύσκολο είναι να παραμείνεις εκεί".

Πώς χαλαρώνεις μετά τα παιχνίδια;

"Προσπαθώ να είμαι κοντά στους φίλους μου και την οικογένεια μου και να περνάω ποιοτικό χρόνο μαζί τους. Από τη στιγμή που απέκτησα σύζυγο και παιδί προσπαθώ να είμαι συνέχεια μαζί τους, καθώς εμείς οι παίκτες λείπουμε σχεδόν έξι μήνες από το σπίτι, ξεκινώντας από την προετοιμασία. Φίλε, από τη στιγμή που πιάνεις ένα μωρό στα χέρια σου, ξεχνάς τα πάντα. Θέλεις να είσαι συνέχεια με την κόρη σου. Ξεχνάς το ποδόσφαιρο, τα προβλήματα, όλα. Η κόρη μου είναι τα πάντα για μένα! Είναι σαν ένα βότανο. Έρχομαι σπίτι, με αγγίζει στη πλάτη και... τέλος. Τα ξεχνάω όλα. Θέλω να περνάω ποιοτικό χρόνο μαζί της και φυσικά με την γυναίκα μου. Για μένα οι δυο τους είναι μεγάλα στηρίγματα".

Δείτε τη συνέντευξή του εδώ:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags