Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Λαμία: Το μυστικό του Μελίσσα στην απόκρουση του πέναλτι του Κάτσε
Ποδόσφαιρο
| 2019-01-24 23:07:00

Απίστευτο: Αποκλείστηκε λόγω... ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Έτσι την πάτησαν οι Πράσινοι - Τρελό...ψάρωμα

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτο: Αποκλείστηκε λόγω... ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός - Έτσι την πάτησαν οι Πράσινοι - Τρελό...ψάρωμα

Το... φυσούν και δεν κρυώνει στο Τριφύλλι!

Παναθηναϊκός - Λαμία: Η Λαμία θριάμβευσε επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, αφού μπορεί να ηττήθηκε στην κανονική διάρκεια του αγώνα και στην παράταση, όμως πήρε μια επική πρόκριση για τα προημιτελικά του Κυπέλλου νικώντας με 4-2 στα πέναλτι.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Μάκη Χάβου ήταν ο τερματοφύλακάς της, Νίκος Μελίσσας, ο οποίος έκανε τρομερή εμφάνιση. Μάλιστα, ο Έλληνας γκολκίπερ «υπέγραψε» την πρόκριση της ομάδας του αποκρούοντας το πέναλτι του Έργκους Κάτσε. Μπορεί να μην ήταν το τελευταίο χτύπημα, ωστόσο ήταν σίγουρα αυτό που άλλαξε την ψυχολογία και έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της Λαμίας στην ψυχοφθόρο διαδικασία.

Αυτό που συνδέει τον πρωταγωνιστή με τον μοιραίο των πέναλτι είναι ότι αμφότεροι προέρχονται από τον ΠΑΟΚ, στον οποίο δεν κατάφεραν να στεριώσουν, με αποτέλεσμα να δοθούν δανεικοί στις ομάδες που αγωνίζονται τώρα.

Μελίσσας και Κάτσε γνωρίζονται πολύ καλά, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες για αρκετές σεζόν στον Δικέφαλο.

Ο 25χρονος τερματοφύλακας έχει ζήσει τον Αλβανό μέσο σε αναρίθμητες προπονήσεις και γνωρίζει άψογα το παιχνίδι του, αλλά και τον τρόπο που εκτελεί τα πέναλτι. Αυτό ήταν το μυστικό του στη… μοιραία εκτέλεση του Κάτσε, αφού ο Έλληνας άσος ήξερε από πριν πού να πέσει, ποντάροντας στην εμπειρία της συνύπαρξης με τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο Μελίσσας «ψάρωσε τον αντίπαλό του, ο Κάτσε δεν άλλαξε τον συνηθισμένο τρόπο που εκτελεί και η Λαμία έγραψε ιστορία για δεύτερη σερί σεζόν!

Δείτε την εκτέλεση του πέναλτι στο 2:06 του παρακάτω βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αδιανόητο ρεζιλίκι στο Παναθηναϊκός - Λαμία! Ποιος ευθύνεται; Πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags