Facebook Pixel ΑΕΚ - Μαρίνος Ουζουνίδης: Πήρε θέση για το θέμα του Τσόσιτς
| 2019-01-25 17:35:00

Πήρε θέση ο Ουζουνίδης για Τσόσιτς - Ατάκα με νόημα για τον Σέρβο - Γιατί δεν έπαιξε με Κισσαμικό

Sportdog Team
Πήρε θέση ο Ουζουνίδης για Τσόσιτς - Ατάκα με νόημα για τον Σέρβο - Γιατί δεν έπαιξε με Κισσαμικό

Ξεκάθαρο το μήνυμα για τον άσο της ΑΕΚ.

ΑΕΚ - Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε στη Nova ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης της ομάδας του με τον Πανιώνιο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο θέμα που δημιουργήθηκε με τον Ούρος Τσόσιτς.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε πως υπολογίζει κανονικά τον Σέρβο αμυντικό, υποστήριξε πως δεν πρέπει να δημιουργούνται θέματα από το πουθενά και επεσήμανε ότι δεν τον πήρε στην αποστολή του αγώνα με τον Κισσαμικό για να δώσει ευκαιρίες σε άλλους παίκτες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη Nova:

«Παίζουμε καλά αυτή την περίοδο, οπότε δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε το σύστημά μας. Έχουμε δουλέψει δύο πράγματα, οπότε μπορούμε να αλλάζουμε πιο εύκολα αλλά και να βελτιώνουμε τις αδυναμίες μας σε κάθε σύστημα.

Και με την προηγούμενη διάταξη κάναμε πολλές επιθέσεις. Περισσότερο επικεντρωνόμαστε στο αμυντικό κομμάτι για να λύσουμε κάποια πράγματα.

Μπήκαν γρήγορα τα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια. Η αυτοπεποίθηση έρχεται όταν σκοράρεις εύκολα, το θέμα είναι να έχουμε διάρκεια και συνέχεια. Τα άσχημα αποτελέσματα θα έρθουν μέσα στη σεζόν, το σημαντικό είναι το πως θα το διαχειριστείς».

Για την κλήρωση Κυπέλλου με τον Ατρόμητο: «Αν εξαιρέσεις τον Εργοτέλη, που είναι χαμηλότερης κατηγορίας, όλες οι υπόλοιπες ομάδες είναι δύσκολες. Ο Ατρόμητος είναι δύσκολη ομάδα, έχει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Περιμένουμε δύσκολο ματς όπως πιστεύω θα είναι και για αυτούς. Τώρα ασχολούμαστε με τον Πανιώνιο».

Για τον Πανιώνιο: «Ο Πανιώνιος είναι πολύ καλή ομάδα, που στη Νέα Σμύρνη είναι ακόμα πιο δύσκολα. Ξέρουμε τις δυσκολίες, πρέπει να είμαστε εκεί 100%, είναι λάθος να σκεφτόμαστε από τώρα τον Λεβαδειακό. Αν το κερδίσουμε, παίρνουμε ψυχολογία και για το επόμενο. Πάμε με αυτοπεποίθηση και καλή ψυχολογία σε αυτό το ματς.

Ο Άκης (σ.σ. Μάντζιος) ταιριάζει σε αυτή την ομάδα, προσπαθεί να παίξει διαφορετικά σε σχέση με το τι έπαιζε πριν ο Πανιώνιος. Είναι ομάδα που έχει πάθος, την έχω ζήσει και την ξέρω, ξέρω πώς περιμένουν το ματς με την ΑΕΚ, αν δεν είμαστε καλοί θα το πληρώσουμε. Παίζουν παιδιά με φιλοδοξία που θέλουν να κάνουν το παραπάνω βήμα. Πρέπει να κάνουμε πολύ καλό παιχνίδι για να περάσουμε. Οι γραμμές τους είναι πιο κοντά, είναι πιο συμπαγείς».

Για τον Τσόσιτς: «Για τον Τσόσιτς είναι απλά τα πράγματα. Κάποιοι ξεκινούν στην ενδεκάδα, κάποιοι μένουν στον πάγκο και κάποιοι εκτός αποστολής. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εννοείται ότι υπολογίζεται. Να μην ψάχνουμε πάντα κάτι να δημιουργήσουμε θέμα. Δεν γίνεται να παίξουν όλοι παίκτες. Είχαμε ένα ματς Κυπέλλου που μπορείς να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους άλλους παίκτες και  να δοκιμάσεις κάποια πράγματα. Ήταν μια επιλογή του προπονητή. Πάμε παρακάτω».

Για τον Γκάλο: «Ποτέ δεν αμφέβαλλε κανείς για την αξία του. Με αυτό τον σχηματισμό είναι πολύ καλός. Δεν είχε ξεκινήσει καλά, αλλά σιγά σιγά βελτιώθηκε, έδειξε καλή νοοτροπία και προσπαθούμε να βγάλουμε ακόμα περισσότερο τα καλά του στοιχεία. Για τις στατικές φάσεις δεν το συζητάμε, μας βοηθά πολύ».

Για το 5-0 επί του Κισσαμικού: «Με τον Κισσαμικό ήμασταν πιο χαλαροί από ό,τι έπρεπε. Όταν υπάρχει διαφορά δυναμικότητας είναι και λογικό να υπάρχει μια χαλάρωση, κάτι που εμένα δεν μου αρέσει. Η σοβαρότητά σου φαίνεται πάντα με πιο αδύναμες ομάδες».

Για τον Λιβάια: «Δεν θα υπολογίζεται για το επόμενο ματς, είχε κάποια μικρο προβλήματα αλλά δεν είχε παραπονεθεί για κάτι. Όταν οι γιατροί σου λένε όμως πως δεν θα αγωνιστεί, τότε δεν μπορείς να κάνει κάτι διαφορετικό».

Για τον Οικονόμου: «Έπρεπε να γίνει η επέκταση στον Οικονόμου. Με τον Νίκο (σ.σ. Λυμπερόπουλο) θέλαμε να τον φέρουμε από πιο πριν στην ομάδα. Μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερος, έχει θετική αύρα στα αποδυτήρια, περιμένω πολύ περισσότερα από όλους τους ποδοσφαιριστές. Ήταν μια πολύ καλή προσθήκη για την ομάδα, ενόψει συνέχειας. Ήταν μια εύκολη απόφαση της διοίκησης». 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags