Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ: Ο πρόεδρος της Μουσκρόν αποκάλυψε πως ο Ταϊλανδός δεν θα αναλάβει τον ΠΑΟ λόγω χρέους
| 2019-01-25 20:18:00

Αποκάλυψη από το εξωτερικό: «Γι' αυτό δεν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ»

Sportdog Team
Αποκάλυψη από το εξωτερικό: «Γι' αυτό δεν ανέλαβε τον Παναθηναϊκό ο Παϊρόζ»

Ξανά στο προσκήνιο ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας.

Παναθηναϊκός - Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ: Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας απασχόλησε την επικαιρότητα του Παναθηναϊκού για αρκετούς μήνες, ωστόσο η φημολογούμενη εμπλοκή του στα διοικητικά της ομάδας δεν έγινε ποτέ πραγματικότητα.

Ο Πιεμπονγκσάντ έχει αγοράσει τη βελγική Μουσκρόν, ο πρόεδρος της οποίας ουσιαστικά έβαλε τέλος σε κάθε σενάριο σχετικά με την εμπλοκή του Ταϊλανδού στον Παναθηναϊκό, τονίζοντας ότι ο Παϊρόζ δεν θα αναλάβει το Τριφύλλι λόγω μεγάλου χρέους.

Συγκεκριμένα, ο Πάτρικ Ντεκλέρκ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τα θέματα της Μουσκρόν και -μεταξύ άλλων- επεσήμανε το εξής: «Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου πριν το ματς με την Οστάνδη ανακοινώθηκε ότι τελικά ο Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ δεν θα πουλήσει το 50% των μετοχών του. Δεν θ’ αναλάβει, τελικά, τον Παναθηναϊκό λόγω μεγάλου χρέους. Κάτι που εδώ δεν υπάρχει. Είναι μόνο καλά νέα για τον σύλλογο αυτά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags