Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αυτόν «καθαρίζει» ο Αβραάμ Παπαδόπουλος
| 2019-01-25 22:30:00

Αυτόν «τρώει» ο Αβραάμ - Γιατί τον φέρνει ο Μαρινάκης - Τι «λέει» ο Μαρτίνς - Δεν μπορεί ο «Τόρο»

του Παναγιώτη Νικολάου
Αυτόν «τρώει» ο Αβραάμ - Γιατί τον φέρνει ο Μαρινάκης - Τι «λέει» ο Μαρτίνς - Δεν μπορεί ο «Τόρο»

Εξελίξεις στο λιμάνι, τι γίνεται στα αποδυτήρια. Όλο στη φόρα!

Το αξιοσημείωτο προφανώς και συνίσταται στην επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό. Είναι, όπως και να το δει κανείς, μια σημαντική εξέλιξη, ειδικά ως προς τον συμβολισμός της. Αγωνιστικά τώρα, ίσως και να λύνει ένα θέμα που πιθανότατα ανοίξει. Για την αποχώρηση του Ροντερίκ Μιράντα ο λόγος.

Ο Πορτογάλος δεν έχει χρόνο συμμετοχής στον Ολυμπιακό, δεν προβλέπεται να βρει αφού ξεκάθαρα δεν υπολογίζεται από τον Μαρτίνς (μάλλον «υποχρεωτική» η παρουσία του στο αρχικό σχήμα στη ρεβάνς με την Ξάνθη), οπότε λογικό είναι να θέλει όντως να αποχωρήσει.

Σε μια τέτοια περίπτωση και με τον Νικολάου να περιμένει σήμερα στην Τοσκάνη να ολοκληρωθεί ο δανεισμός του στην Εμπολι, δημιουργείται, αριθμητικά ένα προφανές κενό στους διαθέσιμους κεντρικούς αμυντικούς. Κενό που ακόμη και να… βαφτίσουμε τον Τοροσίδη, έστω σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, στόπερ (κάτι που πάντως από την πρώτη στιγμή της άφιξης του «Τόρο» είχε συσταθεί και προταθεί ως λύση στον Μαρτίνς), δεν ταιριάζει για το επίπεδο που βρίσκεται ο Ολυμπιακός και κυρίως για τον όγκο των παιχνιδιών που καλείται να δώσει στο δεύτερο  μισό της σεζόν.

Ετσι, το… χτύπημα της πόρτας των «ερυθρολεύκων» από τον Παπαδόπουλο, ο οποίος και απαιτήσεις για χρόνο συμμετοχής δεν έχει και ιδιαίτερες απολαβές δεν θα έχει (σαφώς μικρότερες από αυτές που προβλέπονταν για τον Μιράντα) και τα αποδυτήρια και τις ιδιαιτερότητες του συλλόγου ξέρει και δεδομένα, όταν και εφόσον κληθεί να βοηθήσει θα το κάνει, ήταν λογικό να απαντηθεί από τον Ολυμπιακό. Χωρίς μάλιστα γι’ αυτήν την κίνηση να ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη του Μαρτίνς. 

Καθ’ υπερβολή η εν λόγω αναφορά, αφού ο Πορτογάλος προπονητής προφανώς και ενημερώθηκε για την πρόθεση επιστροφής του 35χρονου πλέον στόπερ και την συμφωνία που υπάρχει μαζί του, δίνοντας την έγκρισή του. Αλλωστε, ο Μαρτίνς, τέτοιους παίκτες, με εμπειρία στον σύλλογο δηλαδή (κυρίως), θέλει στην ομάδα… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη «βόμβα» Κούγια για πρόεδρο μεγάλης ΠΑΕ - «Σεισμός» στη Superleague, αποκάλυψη-φωτιά

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags