Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Μήνυμα με νόημα για τη συνέχεια και ατάκα για Ολυμπιακό
| 2019-01-25 23:06:00

Μήνυμα Μακέντα με νόημα για τη συνέχεια και ατάκα για Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Μήνυμα Μακέντα με νόημα για τη συνέχεια και ατάκα για Ολυμπιακό!

Η πρώτη αντίδραση μετά τη «σφαλιάρα» από τη Λαμία.

Παναθηναϊκός - Φεντερίκο Μακέντα: Ο Ιταλός επιθετικός επισκέφθηκε τη λέσχη φίλων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στην οποία έχει αγωνιστεί στο παρελθόν.

Ο άσος του Παναθηναϊκού έκοψε την πίτα για τη νέα χρονιά με το προεδρείο της λέσχης και στη συνέχεια παρακολούθησε το ντέρμπι της αγγλικής ομάδας κόντρα στην Άρσεναλ.

Ο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού μίλησε για την πορεία του στο ελληνικό πρωτάθλημα με το Τριφύλλι και τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος των Πρασίνων είναι να νικήσουν τον Ολυμπιακό την επόμενη φορά που θα παίξουν αντίπαλοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φεντερίκο Μακέντα:

Πες μας πώς αισθάνεσαι που είσαι σε έναν χώρο που σχετίζεται με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λίγο πριν το ντέρμπι με την Άρσεναλ, με τόσους φίλους της ομάδας γύρω σου;

Η βάση υποστηρικτών της Γιουνάιτεντ στον πλανήτη είναι κάτι εκπληκτικό. Εκπλήσσομαι που βρίσκω τόσους πολλούς στην Αθήνα. Είναι ευχάριστο για μένα, επειδή ζω εδώ τώρα, να βρίσκω τόσους υποστηρικτές της ομάδας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι και εύχομαι να νικήσει η Γιουνάιτεντ.

Θες να κάνεις μία πρόβλεψη για το ματς;

Είναι ένα σκληρό παιχνίδι. Ποτέ δεν είναι εύκολο να νικάς την Άρσεναλ, αλλά ελπίζω ότι η Γιουνάιτεντ θα τα καταφέρει.

Είχες σκοράρει μερικά σημαντικά γκολ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι οι πιο δυνατές αναμνήσεις στην καριέρα σου;

Ναι, ισχύει. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Ήμουν ένα νεαρό παιδί και ήταν η ανάδειξη μου, με έμαθαν πολλοί. Ευτυχώς ακόμα δεν έχω μεγαλώσει πολύ και ελπίζω να βιώσω ανάλογες στιγμές στο μέλλον.

Τότε ήσουν νέος, τώρα είσαι στον Παναθηναϊκό με πολλούς μικρούς σε ηλικία. Νιώθεις το ακριβώς αντίθετο συναίσθημα σε σχέση με το παρελθόν;

Νιώθω γέρος! Μιλώντας σοβαρά, έχουμε ένα καλό γκρουπ από νέα παιδιά, που παίζουν στην ομάδα και έχουν βοηθήσει πολύ. Νιώθω υπεύθυνος να τους βοηθήσω, ως ποδοσφαιριστής και ως άνθρωπος και πιστεύω ότι θα βελτιωθούμε ως σύνολο.

Ποιες ήταν οι εντυπώσεις σου για το ελληνικό ποδόσφαιρο, πριν συμφωνήσεις με τον Παναθηναϊκό;

Ήξερα κάποια πράγματα. Κυρίως γνώριζα 2-3 ομάδες, για παράδειγμα ήξερα ότι το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός ήταν ένα από τα σπουδαία ντέρμπι που μπορούσες να αγωνιστείς. Η ατμόσφαιρα είναι μοναδική και πρόκειται για δύο σπουδαίους συλλόγους. Εγώ ανήκω στον Παναθηναϊκό, νιώθω εξαιρετικά και την επόμενη φορά που θα παίξουμε με τον Ολυμπιακό, έχουμε ως στόχο να τον νικήσουμε.

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη φετινή σεζόν;

Θα πάμε βήμα-βήμα. Δεν αρχίσαμε το 2019 όπως θα θέλαμε, αλλά πρέπει να μείνουμε ήρεμοι. Το ποδόσφαιρο έχει πάνω και κάτω. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά, να θέσουμε νέους στόχους και να τα δώσουμε όλα για τη φανέλα, την ομάδα και τους παίκτες. Είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε ως το τέλος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags