Facebook Pixel Εμιλιάνο Σάλα: «Ακόμη ελπίζω για Σάλα, να συνεχιστούν οι έρευνες - Το θέλουν Μέσι και Μαραντόνα»
| 2019-01-26 14:22:00

«Ακόμη ελπίζω για Σάλα, να συνεχιστούν οι έρευνες - Το θέλουν Μέσι και Μαραντόνα»

Sportdog Team
«Ακόμη ελπίζω για Σάλα, να συνεχιστούν οι έρευνες - Το θέλουν Μέσι και Μαραντόνα»

Δηλώσεις που συγκλονίζουν από τον πρόεδρο της Ναντ.

Εμιλιάνο Σάλα: Ο πρόεδρος της Ναντ, Βαλντεμάρ Κιτά παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις για τον Εμιλιάνο Σάλα, δεν έκρυψε την πίστη του για ένα θαύμα, τονίζοντας ότι πρέπει να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του, κάτι που ζήτησαν και ο Μέσι με τον Μαραντόνα, όπως είπε.

«Είναι δύσκολο να το ξεπεράσουμε... Θα ήθελα να επισημάνω ένα πράγμα. Δεν θα αναφερθώ στον Εμιλιάνο Σάλα σε παρελθοντικό χρόνο. Είμαι Καθολικός και ακόμη ελπίζω σε ένα θαύμα. Ακόμη ελπίζω και προσεύχομαι για ένα ευχάριστο φινάλε σε αυτή την ιστορία. Ακόμη και οι πιθανότητες να τον βρουν είναι λίγες όπως ακούω, τουλάχιστον υπάρχουν. Για μένα που προέρχομαι από την Καθολική πίστη η κατάσταση είναι απλή. Δεν μπορούμε να πούμε πως κάποιος είναι νεκρός εάν αυτό δεν διαπιστωθεί», τόνισε ο πρόεδρος της Ναντ προσθέτοντας:

«Είναι κάτι που μας πονάει πολύ. Τόσο την οικογένεια του, όσο και εμείς στη Ναντ καλούμε τις αρχές να επανεξετάσουν την κατάσταση και να συνεχιστούν οι έρευνες. Είναι ένα παιδί 28 ετών, δεν μπορείς να τον αφήσεις έτσι. Θα πρέπει να θυμόμαστε και τον πιλότο.

Καταλαβαίνω είναι οικονομικό το θέμα και κοστίζει όλο αυτό, αλλά θα πρέπει να τον αναζητήσουν μέχρι τέλους. Επαναλαμβάνω ως καθολικός δεν πάω στο κοιμητήριο όταν δεν υπάρχει νεκρός. Είμαστε αλληλέγγυοι με την οικογένεια του Εμιλιάνο. Βρίσκονται πολύ μακριά στην Αργεντινή, δεν μπορούν να έρθουν εδώ. Ξέρω πόσο πολύ υποφέρουν και θέλουμε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση. Είναι κάτι που ζήτησαν και ο Μέσι με τον Μαραντόνα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags