Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: 1-0
| 2019-01-26 19:17:00

Νίκη-ανάσα για τον ΠΑΣ, έστειλε… στη Football League τον Απόλλωνα! Κόκκινη-φάντασμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Νίκη-ανάσα για τον ΠΑΣ, έστειλε… στη Football League τον Απόλλωνα! Κόκκινη-φάντασμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Γιαννιώτες νίκησαν 1-0, όμως ο διαιτητής… εγκλημάτησε.

ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης: Κι όμως, ο διαιτητής Πραξιτέλης Ζαχαριάδης κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στον τελικό παραμονή της Σούπερ Λιγκ.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πήρε τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τον Μάνο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 6ο λεπτό, ωστόσο στον Απόλλωνα Σμύρνη έχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία του Πραξιτέλη Ζαχαριάδη, ο οποίος έδειξε ανύπαρκτη κόκκινη κάρτα στον τερματοφύλακα Βάσιτς για χέρι που δεν έκανε εκτός περιοχής!

Οι γηπεδούχοι που είχαν κάκιστη εμφάνιση, με τη νίκη αυτή έφτασαν τους 17 βαθμούς και ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν τελευταία με 6 πόντους.


 

Το παιχνίδι κρίθηκε ουσιαστικά από το 6’, όταν ο Μάνος έδειξε την κλάση του και άνοιξε το σκορ, νικώντας τον Κύργια στην κόντρα και την κούρσα προς την εστία, βάζοντάς τον στην πλάτη του και νικώντας τον Βάσιτς με κοντινό σουτ με το αριστερό.

Νωρίτερα (5’) ο Κρίζμαν έπιασε αμαρκάριστος την κεφαλιά στη μικρή περιοχή, με τον Σέρβο τερματοφύλακα να αποκρούει, ενώ το ίδιο έγινε και στο 31’, όταν ο Μπουκουβάλας έβγαλε ξανά τον Κροάτη σε θέση βολής, όμως ο Βάσιτς μπλόκαρε και δεν είδε την εστία του να παραβιάζεται πάλι.

Κατά τ’ άλλα το παιχνίδι ανήκε στον Απόλλωνα, που εκμεταλλεύτηκε την παθητική στάση των Ηπειρωτών, προσπαθώντας πολύ για το γκολ της ισοφάρισης. Παραδόξως πολύ κοντά σε αυτό έφτασε στο πρώτο ημίχρονο και όχι στο δεύτερο, όταν κυριάρχησε ολοκληρωτικά στο γήπεδο.

Η καλύτερη φάση ήταν αυτή του 18’, όταν σε μεγάλη διπλή χαμένη ευκαιρία ο Μπεντινέλι σούταρε δυνατά στη συμβολή των δοκών και στην επαναφορά ο Κύργιας «έστρωσε» με το κεφάλι στον Οριουέλα, που εξ επαφής έστειλε τη μπάλα στα χέρια του Βελλίδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η κατοχή από 56-44 ανατράπηκε σε 48-52%, όμως η ουσία έλειπε από τις προσπάθειες του πολύ καλού Μπεντινέλι και του ανεβασμένου Ντούρσο.

To... έγκλημα της χρονιάς!

Το παιχνίδι ουσιαστικά κρίθηκε στο 75’, όταν ο Βάσιτς βγήκε από την περιοχή για να αποκρούσει βαθιά μπαλιά, το έκανε με το κεφάλι, όμως ο Ζαχαριάδης «είδε» χέρι και τον απέβαλλε με απευθείας κόκκινη. Με τις τρεις αλλαγές συμπληρωμένες ο Οριουέλα κλήθηκε να παίξει ως τερματοφύλακας και το αριθμητικό πλεονέκτημα έκοψε τη φόρα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας», που δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ευκαιρίες ως το τέλος για να πάρει τον βαθμό που αναντίρρητα δικαιούταν στον αγώνα.


Δείτε το γκολ του Μάνου σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ και την... ανύπαρκτη κόκκινη σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags