Facebook Pixel Λεβαδειακός – Γιώργος Ζησόπουλος: Ο μαλλιάς έγραψε ιστορία
| 2019-01-28 07:36:00

Φοβερό ρεκόρ για Ζησόπουλο – Όλοι υποκλίνονται στον... μαλλιά της Super League

Sportdog Team
Φοβερό ρεκόρ για Ζησόπουλο – Όλοι υποκλίνονται στον... μαλλιά της Super League

Η πιο χέβι μέταλ μορφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο έγραψε ιστορία!

Λεβαδειακός – Γιώργος Ζησόπουλος: Ξεχωριστή ήταν η αναμέτρηση του Λεβαδειακού με τον Άρη για τον Γιώργο Ζησόπουλο. Ο λόγος; Ο 35χρονος αμυντικός έγινε ρέκορντμαν συμμετοχών με την πράσινη φανέλα στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ενημέρωση από την Superleague:

«Από σήμερα ο παίκτης «σημαία» στην ιστορία του Λεβαδειακού, ο Γιάννης Μαρτιναίος, έχει συγκάτοικο κατά κάποιο τρόπο. Ο 60χρονος σήμερα Μαρτιναίος είναι ο άνθρωπος με τις περισσότερες συμμετοχές στην ιστορία της ομάδας. Σε επίπεδο Α’ Εθνικής/Super League ο Γιάννης Μαρτιναίος έπαιξε από το 1987 ως το 1995 σε 174 αγώνες της μεγάλης κατηγορίας.

Το 174ο και τελευταίο παιχνίδι του ήταν στις 4 Ιουνίου 1995, για να παίξει τελικά ως τα 39 χρόνια του στη Β’ Εθνική μέχρι το 1998.

Μετά από 24 χρόνια ένας άλλος ποδοσφαιριστής, όχι Βοιωτός, ο Γιώργος Ζησόπουλος, φτάνει και αυτός τον ίδιο αριθμό αγώνων, 174! Ο 35χρονος Κατερινιώτης έκανε τρεις διαφορετικές θητείες στον Λεβαδειακό, ξεκινώντας από το δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ το 2005.»

Οπότε όλη η Super League υποκλίνεται σε μία ξεχωριστή μορφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η χέβι μέταλ φυσιογνωμία του «Ζησό» έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στα γήπεδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags