Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Μπράνκο «τσεκάρει» τον Χαμζά Μπαρί για το καλοκαίρι - Ανατροπή με Βαρέλα
| 2019-01-28 23:12:00

Απίστευτη «αποκάλυψη» Μπράνκο - Αυτός υπογράφει - Ταλεντάρα για το καλοκαίρι, σούπερ επένδυση

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη «αποκάλυψη» Μπράνκο - Αυτός υπογράφει - Ταλεντάρα για το καλοκαίρι, σούπερ επένδυση

Τα... μαρτύρησε όλα ο Πορτογάλος, ανατροπή με τον «ογκόλιθο».

ΠΑΟΚ: Από την στιγμή της ανατροπής των δεδομένων και τελικά της παραμονής στο ρόστερ του ΠΑΟΚ του Ομάρ Ελ Καντουρί ως το καλοκαίρι, κατόπιν της συνάντησης του με τον Ιβάν Σαββίδη, είχε επισημανθεί στον sportdog πως… μεταγραφές τέλος για τους Κυπελλούχους.

Σήμερα, με δηλώσεις του στην Κροατία, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Μάριο Μπράνκο το επιβεβαίωσε, επ’ αφορμή των εκεί δημοσιευμάτων για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 24χρονο αμυντικό χαφ από την Γκάμπια, Χαμζά Μπαρί, τον οποίο και χαρακτήρισε ως ενδιαφέρουσα περίπτωση, ευλογώντας και τα γένια του αφού ήταν αυτός που τον έφερε στην Χάιντουκ ενόσω είχε εκεί ανάλογο με αυτό που έχει τώρα πόστο και ρόλο. Παράλληλα – άγνωστο αν το είπε για λόγους ευγένειας ή για λόγους δικού του promotion – επισήμανε πως η Χάιντουκ έχει αρκετούς παίκτες που θα μπορούσαν να ενδιαφέρουν τον ΠΑΟΚ.



Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε πως η κροατική ομάδα διαθέτει ένα από τα νεαρότερα ρόστερ στη χώρα της (μέσος όρος ηλικίας, λίγο παραπάνω από τα 22 χρόνια), τα τελευταία χρόνια προφανώς αδυνατώντας να ανταγωνιστεί την μονοκρατορία της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχει αλλάξει ρότα, επενδύοντας σε νεαρούς ποδοσφαιριστές και παίρνοντας τον χαρακτήρα του selling club. Ενδεικτικό της ποιότητας των ποδοσφαιριστών που ξεπηδούν από τις ακαδημίες της το γεγονός ότι αυτές τις μέρες ολοκληρώνεται η παραχώρηση του 18χρονου αμυντικού χαφ, Αντε Παλαβέρσα στην Μάντσεστερ Σίτι, έναντι περίπου 5 εκατ. ευρώ.

Προφανώς δηλαδή πρόκειται για μια «βιτρίνα», που η νέα μεταγραφική – επενδυτική λογική του ΠΑΟΚ, μπορεί να στοχεύσει και να αντλήσει ενδιαφέρουσες προοπτικές. Από το καλοκαίρι φυσικά πλέον, αφού τώρα, με την οριστικοποίηση της επιστροφής του Πέδρο Ενρίκε, το παζάρι έκλεισε για τον ΠΑΟΚ. Και, διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές, αυτό ίσως να προμηνύει θετικές εξελίξεις για το μεγάλο «αγκάθι» της ομάδας, αυτό της ανανέωσης του Φερνάντο Βαρέλα.

Είχε άλλωστε ξεκαθαριστεί πως αν ο Αφρικανός στόπερ επέμεινε στις αξιώσεις του, ο «δικέφαλος» θα ήταν υποχρεωμένος να κινηθεί άμεσα για κεντρικό αμυντικό. Η περίπτωση Ινγκασον είχε αρκετές «τρύπες» για να θεωρηθεί ως κάτι που μπορούσε να προχωρήσει τώρα, σαφώς διατηρείται για το καλοκαίρι και προφανώς εξυπηρέτησε ακόμη και με τη διαρροή του στόπερ της Ροστόβ αυτό που ήθελε να στείλει ως μήνυμα ο οργανισμός ΠΑΟΚ στον Βαρέλα.

Πλέον λοιπόν, με τον ΠΑΟΚ να σταματάει τις μεταγραφές, συνάγεται πως κάτι έχει αλλάξει στα δεδομένα με τον 32χρονο στόπερ. Πως μεταφράζεται αυτό, ακόμη, άγνωστο, αλλά σε κάθε περίπτωση, από την περασμένη εβδομάδα είχαμε επισημάνει πως σιγά σιγά οι δύο πλευρές… πλησιάζουν και καταγράψει την αισιοδοξία που σταδιακά αντικαθιστούσε την αμηχανία αναφορικά με το happy end για το συγκεκριμένο σίριαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερό μπάχαλο σε ομάδα της Σούπερ Λιγκ - Ο ΠΑΟΚ «κλέβει» το κορυφαίο αστέρι της και...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags