Facebook Pixel Αθανάσιος Τζήλος: Ξέσπασμα για αυτούς που έδωσαν την εντολή επίθεσης
| 2019-01-30 23:09:00

Ξέσπασμα από Λάρισα: «Να βρεθούν όσοι έδωσαν την εντολή επίθεσης στον Τζήλο»

Sportdog Team
Ξέσπασμα από Λάρισα: «Να βρεθούν όσοι έδωσαν την εντολή επίθεσης στον Τζήλο»

Τρελάθηκαν οι διαιτητές στον κάμπο.

Αθανάσιος Τζήλος: Έντονο ενδιαφέρον παρατηρείται από χθες στις τάξεις της ποδοσφαιρικής κοινότητας, σχετικά με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του διαιτητή Θανάση Τζήλου, στις 19 Δεκεμβρίου 2018, έξω από το σπίτι του.

Η άσκηση ποινικής δίωξης εναντίον των δραστών, μετά την ταυτοποίηση δύο ανδρών από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας, φέρνει νέες εξελίξεις στην υπόθεση, η οποία έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου νομού Λάρισας, Αστέριος Νίτσας, ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ότι παρακολουθεί τις εξελίξεις της έρευνας και αναμένει με αγωνία να τελειώσει η υπόθεση. Όπως σημείωσε, μέχρι στιγμής υπάρχει θετικό αποτέλεσμα και «όλοι πλέον περιμένουν να τελεσιδικήσει η υπόθεση και να βρεθούν οπωσδήποτε οι ηθικοί αυτουργοί.

«Σημασία έχει να βρεθούν αυτοί που έδωσαν την εντολή για την επίθεση στον Θανάση Τζήλο. Να βρεθούν οι ηθικοί αυτουργοί και όχι μόνο αυτοί που τον χτύπησαν. Οι διαιτητές παίζουν με φόβο. Το ποδόσφαιρο έχει φτάσει στο παρά πέντε και κάθε μέρα που περνάει καταστρέφεται περισσότερο» τόνισε ο κ. Νίτσας.

Σύμφωνα με την υπόθεση, οι δράστες της επίθεσης είναι τρεις και κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό συνέβη στις 19 Δεκεμβρίου 2018, όταν οι τρεις άνδρες, με καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιέθηκαν χτύπησαν βίαια τον διαιτητή Θανάση Τζήλο την ώρα που επιβιβαζόταν σε αυτοκίνητο. Οι δράστες, κατά την επίθεση, έσπασαν το τζάμι του οχήματος, έριξαν τον Θανάση Τζήλο βίαια στον δρόμο και του κατάφεραν πολλαπλά χτυπήματα με τα χέρια, αλλά και με σφυρί, το οποίο έφερε ένας εκ των δραστών. Έπειτα οι δράστες -όπως φάνηκε και σε οπτικό υλικό- επιβιβάστηκαν σε ένα λευκό αυτοκίνητο και διέφυγαν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags