Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Απίστευτος Δώνης: Γι’ αυτό πετούσαν οι μικροί - Ποιον «τσίτωσε»
| 2019-01-30 22:45:00

Απίστευτος Δώνης: Γι’ αυτό πετούσαν οι μικροί - Ποιον «τσίτωσε» - Τον «έκραζαν» και έκλεισε στόματα

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτος Δώνης: Γι’ αυτό πετούσαν οι μικροί - Ποιον «τσίτωσε» - Τον «έκραζαν» και έκλεισε στόματα

Τρομερή διαχείριση από τον κόουτς. Τελικά θέλουν... κατσάδα!

Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός: Τη μεγαλύτερη νίκη της αγωνιστικής πανηγύρισε το Τριφύλλι, το οποίο βγάζοντας ψυχή και χαρακτήρα πήρε ένα πολύ σημαντικό διπλό στο Αγρίνιο (0-1). Μετά τις δύο διαδοχικές γκέλες με ΑΕΛ και Ξάνθη, την ήττα από τη Λαμία και τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, το ματς είχε χαρακτηριστεί ως… τελικός, ωστόσο οι Πράσινοι πέρασαν το τεστ με άριστα.


Σε αυτό, βέβαια, βοήθησε πάρα πολύ και ο Γιώργος Δώνης, ο οποίος παρά το μικρό χρονικό διάστημα που υπήρχε από το βράδυ της Κυριακής και το… σοκ με τη Λάρισα, κατάφερε να προετοιμάσει τους παίκτες του και να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό σύνολο εκτός έδρας.

Η… κατσάδα στην προπόνηση για τα λάθη τους στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά και οι «ντόπες» σε παίκτες που «άκουσαν» πολλά, όπως ο Μαυρομάτης, έπιασαν τόπο.

Ο νεαρός στόπερ έκανε ένα εξαιρετικό ματς κόντρα στον Παναιτωλικό κι έδωσε απαντήσεις σε όσους τον… έστησαν στον τοίχο για τις απροσεξίες του στα παιχνίδια με Ξάνθη και Λάρισα, ενώ πολύ καλός ήταν και ο Μπουζούκης, ο οποίος πέτυχε και το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.

Ο νεαρός άσος, για τον οποίο έγινε μεγάλη κουβέντα τις προηγούμενες ημέρες, καθώς βγήκε αλλαγή στο 50' στο 1-1 με την ΑΕΛ, είχε εξαιρετική εμφάνιση και λόγω της διαχείρισης από τον Δώνη άντεξε να τρέχει μέχρι το 89'.

Επίσης, δε γίνεται να μη σταθούμε και στην εμφάνιση του Χατζηγιοβάνη, ο οποίος ήταν εξαιρετικός στο Αγρίνιο και βοήθησε πάρα πολύ ώστε το Τριφύλλι να πάρει ένα πολύ σημαντικό διπλό για τη μάχη που δίνει για την πέμπτη θέση.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ είχε μπει στον… πάγο την προηγούμενη εβδομάδα, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Δώνης τον άφησε εκτός αποστολής με ΑΕΛ, στέλνοντάς του «μήνυμα» πως κανείς δεν είναι σίγουρα βασικός. Ο νεαρός άσος λοιπόν, έδειξε πως το... κατάλαβε, μπήκε ψυχωμένος κόντρα στον Παναιτωλικό κι έκανε εντυπωσιακό ματς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κόλαση» με Δώνη - Γι’ αυτό «την έπεσε» στα πιτσιρίκια - Έτσι το γυρίζει τούμπα - Τρομερή «απαίτηση»

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags