Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: «Κόκκινη στον Ευαγγέλου - Οφσάιντ ο Μάνος - Πέναλτι στον Βαρέλα»
| 2019-01-30 23:10:00

Βαρούχας για... σφαγή στην Τούμπα: «Κόκκινη στον Ευαγγέλου - Οφσάιντ ο Μάνος - Πέναλτι στον Βαρέλα»

Sportdog Team
Βαρούχας για... σφαγή στην Τούμπα: «Κόκκινη στον Ευαγγέλου - Οφσάιντ ο Μάνος - Πέναλτι στον Βαρέλα»

Ατάκες που θα συζητηθούν από τον καθηγητή διαιτησίας.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Παναγιώτης Βαρούχας έφερε τα πάνω-κάτω σχολιάζοντας τις αμφισβητούμενες φάσεις στα παιχνίδια της εμβόλιμης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο καθηγητής διαιτησίας ανέφερε πως στο ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα ήταν σωστά τα δύο πέναλτι υπέρ του Δικεφάλου, ωστόσο έπρεπε να δοθεί ακόμη ένα, ενώ ξεκαθάρισε πως το γκολ των φιλοξενούμενων ήταν οφσάιντ.

Συγκεκριμένα, για το πρώτο πέναλτι του ΠΑΟΚ, ο Παναγιώτης Βαρούχας σημείωσε πως ο Ευαγγέλου βρήκε τον Άκπομ και ήταν σωστή η απόφαση του Φωτιάδη, ωστόσο συμπλήρωσε πως ο αμυντικός του ΠΑΣ θα έπρεπε να δει κίτρινη κάρτα, που θα ήταν και η δεύτερη, άρα κόκκινη.



Από εκεί και πέρα, για το γκολ του ΠΑΣ, τόνισε πως όντως ο Μάνος ήταν σε θέση οφσάιντ, αλλά ξεκαθάρισε πως ήταν δύσκολη φάση, ενώ για το δεύτερο πέναλτι του ΠΑΟΚ τόνισε πως ήταν σωστή η απόφαση. 

Επίσης, συμπλήρωσε πως ο διαιτητής Φωτιάδης θα έπρεπε να δείξει και τρίτο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, στο 78', όταν με το σκορ στο 1-1 αμυντικός των Ιωαννίνων έριξε μέσα στην περιοχή τον Βαρέλα.

Για τα άλλα ματς της αγωνιστικής, σημείωσε πως ήταν σωστό το πέναλτι που έδωσε ο Κομίνης για το τράβηγμα του Γκόλια στον Μιράντα στο Ολυμπιακός-ΑΕΛ (4-0), ενώ για το Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός (0-1) τόνισε πως ήταν λανθασμένη η αποβολή του Κάτσε στο 59', καθώς δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Προκλητικός Βαρέλα: Τρελό «ντου» στον Λίλα και «ξύλο» από το πουθενά - Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags