Facebook Pixel Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Θαμπώνει την Ευρώπη και «ψήνει» τα εκατομμύρια!
| 2019-01-30 23:30:00

Είναι ο καλύτερος Έλληνας με διαφορά αυτή τη στιγμή - Θαμπώνει την Ευρώπη, «ψήνει» τα εκατομμύρια!

του Παναγιώτη Νικολάου
Είναι ο καλύτερος Έλληνας με διαφορά αυτή τη στιγμή - Θαμπώνει την Ευρώπη, «ψήνει» τα εκατομμύρια!

Έχει ξεπεράσει τα εγχώρια όρια. Τα εύσημα και στον Μαρτίνς.

Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Η νίκη των Πειραιωτών με το εντυπωσιακό 4-0 επί της ΑΕΛ πιστοποίησε την αγωνιστική άνοδο της ομάδας του λιμανιού, η οποία πανηγύρισε την πέμπτη συνεχόμενη νίκη της στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Μεγάλος πρωταγωνιστής των Ερυθρολεύκων ήταν για ακόμα ένα ματς ο Κώστας Φορτούνης, που πέτυχε χατ-τρικ, σκόραρε για τρίτο σερί ματς, και «σμπαράλιασε» την αντίπαλη άμυνα με τις εμπνεύσεις του σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Ο «Φόρτου» έδωσε συνέχεια στο φοβερό σερί του, αφού το τελευταίο διάστημα είναι σταθερά ο κορυφαίος του Ολυμπιακού. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι ο αρχηγός των Πειραιωτών αποτελεί τον πιο φορμαρισμένο Έλληνα παίκτη.

Γενικότερα ο βιρτουόζος άσος πραγματοποιεί σπουδαία χρονιά, με αποκορύφωμα το τελευταίο διάστημα, κατά το οποίο πραγματικά… πετάει. Φαίνεται πως ο Πέδρο Μαρτίνς έχει βρει τα «κουμπιά» του διεθνούς άσου και σίγουρα δεν είναι τυχαίο που η φετινή του σεζόν δε θυμίζει σε τίποτα την περσινή, με την αγωνιστική του άνοδο να είναι κατακόρυφη.

Τα σενάρια για τον 26χρονο παίκτη είναι πολλά, αφού με όσα κάνει στο γήπεδο φέτος έχει τραβήξει τα βλέμματα ευρωπαϊκών συλλόγων.

Σε λίγες μέρες ο Ολυμπιακός θα μπει στη μάχη του Europa League, αντιμετωπίζοντας τη Ντιναμό Κιέβου για τη φάση των «32» και ελπίζει η φόρμα του «Φόρτου» να συνεχιστεί, αφού ο αρχηγός αποτελεί βαρόμετρο για την ομάδα.

Μάλιστα, εάν ο διεθνής άσος συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, θα αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι πιθανότητες να σκάσει πρόταση με… πολλά μηδενικά από το εξωτερικό για χάρη του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Τσουνάμι» στον Ολυμπιακό - Αυτοί φεύγουν - Μέσα κορυφαία ονόματα - Ραγδαίες εξελίξεις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags