Facebook Pixel Άρης - Σάββας Παντελίδης: Δηλώσεις με νόημα από Παντελίδη μετά το διπλό του Άρη στα Πηγάδια
| 2019-01-31 22:24:00

Δηλώσεις με νόημα από Παντελίδη μετά το διπλό του Άρη στα Πηγάδια: «Ιδίωμα βαριάς φανέλας»

Sportdog Team
Δηλώσεις με νόημα από Παντελίδη μετά το διπλό του Άρη στα Πηγάδια: «Ιδίωμα βαριάς φανέλας»

Τι ανέφερε μετά τη νίκη του Άρη ο Σάββας Παντελίδης;

Άρης - Σάββας Παντελίδης: Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και την εμφάνιση του Άρη απέναντι στην Ξάνθη δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του Άρη: 

Για το σημερινό παιχνίδι: «Πετύχαμε μια νίκη η οποία εκτός του ότι είναι πανάξια, γιατί το αξίζαμε, θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο τέρμα σ’ ένα παιχνίδι όπου δεν απειληθήκαμε. Η αντίδραση της ομάδας μετά την εμφάνιση της Κυριακής είναι ιδίωμα ομάδας με βαριά φανέλα όπως η δική μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί δείχνεις τι μπορείς να κάνεις όταν είσαι με την πλάτη στον τοίχο. Δεν μπορούμε να πανηγυρίσουμε, παρά μόνο να χαμογελάσουμε. Θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σεβασμό και σοβαρότητα για να κοιτάξουμε το κάτι παραπάνω». 

Για το αν αισθάνεται δικαιωμένος: «Πραγματικά αισθάνομαι σίγουρος γι’ αυτό που κάνω. Όταν δουλεύεις πολύ, αργά ή γρήγορα θα έρθει το αποτέλεσμα. Αισθάνομαι δικαιωμένος για την απόδοση της ομάδας». 

Για τη διαφορετική εικόνα του Άρη: «Είναι πολλά πράγματα που μπορούν να αλλάξουν ένα παιχνίδι. Από το πώς μπαίνεις, πόσο συγκεντρωμένος είσαι, πώς θα σε πάει το παιχνίδι. Από την αρχή φάνηκε ότι η ομάδα ήρθε στο γήπεδο. Στη Λιβαδειά δεν μπήκαμε στο πνεύμα του αγώνα, ενώ εδώ ήμασταν από το πρώτο λεπτό. Είχαμε μεγαλύτερη βοήθεια από παιδιά που είναι μεγαλύτερο χρόνο στην ομάδα. Γύρισε ο Ματέο, μας έδωσαν βοήθεια τα παιδιά από την αριστερή πλευρά, ο Διαμαντόπουλος αλλά κι άλλοι που έκαναν από τα καλύτερα παιχνίδια τους. Έτσι μπορείς να χτίσεις ένα καλύτερο αύριο. Είμαστε μια καινούργια ομάδα». 

Για το αν άλλαξε ο τρόπος σκέψης των παικτών: «Δεν μπορώ να πω κάτι για το πώς σκέφτονται οι παίκτες». 

Για την απόδοση του Λάρσον και την αλλαγή: «Κουράστηκε πολύ και την ώρα του τραυματισμού του μας είπε ότι μπορούσε να παίξει το πολύ πέντε λεπτά ακόμη». 

Για το αν ένιωσε και ο ίδιος άσχημα στο προηγούμενο διάστημα: «Αν φθάσουμε στο σημείο να λένε οι παίκτες αν πρέπει να μένει ο προπονητής είναι λάθος. Εγώ δεν άκουσα τίποτε. Δουλειά μου δεν είναι να ακούω αλλά να δουλεύω. Έχουμε μεγάλη ανηφόρα μπροστά μας. Κάναμε ένα βηματάκι. Νομίζω ότι συνολικά μπορεί και να είναι το καλύτερο φετινό παιχνίδι του Άρη. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά. Ο προπονητής είναι για να διορθώνει. Είναι σημαντικό γιατί ο Άρης είναι καινούργια ομάδα, δεν χρειάζεται ενθουσιασμό… Δεν κάναμε τίποτε. Είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι της Κυριακής». 

Για την απόδοση του Ρος: «Είναι ένας παίκτης που μπορεί να μας δώσει αρκετά. Έκανε πολύ καλή πρώτη εμφάνιση». 

Για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο Γιουνές ακόμη δεν μπορεί ενώ και για τον Βέλεθ είναι δύσκολα. Θα δούμε και για τον Τόνσο. Το ότι έπαιξε 70 λεπτά επιβαρύνθηκε. Το πιο σημαντικό είναι ότι και στο σημερινό παιχνίδι, είμαστε μια μέρα λιγότερο ξεκούραστοι από τους αντιπάλους μας. Θα πρέπει να ξεκουράσουμε τα παιδιά και να μην αδειάσουν ψυχολογικά. Η εναλλαγή ενθουσιασμού και απογοήτευσης που υπάρχει στην ομάδα δεν πρέπει να παρασύρει την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags