Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: «Είναι δυνατός, τεχνίτης και... σφαίρα»!
| 2019-02-02 16:00:00

«ΑΕΚτζής» αποθεώνει μεταγραφή του ΠΑΟΚ και τρελαίνει κόσμο - «Είναι δυνατός, τεχνίτης και... σφαίρα»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«ΑΕΚτζής» αποθεώνει μεταγραφή του ΠΑΟΚ και τρελαίνει κόσμο - «Είναι δυνατός, τεχνίτης και... σφαίρα»

Συνέντευξη-φωτιά στο sportdog πριν το μεγάλο ντέρμπι.

ΠΑΟΚ - Σβέριρ Ίνγκασον: Ο Δικέφαλος έκανε ηχηρές κινήσεις την τελευταία ημέρα των μεταγραφών του Ιανουαρίου. Μία από αυτές είναι και ο Ισλανδός στόπερ, ο οποίος ήρθε για να ενισχύσει την ομάδα στο κέντρο της άμυνας, με τους ειδικούς να υποστηρίζουν, ότι η άφιξη του είναι μέτρο πίεσης προς τον Φερνάντο Βαρέλα, οι απαιτήσεις του οποίου για την ανανέωση του συμβολαίου του κρίνονται υπερβολικές.

Εξάλλου ο 25χρονος νεοαφιχθείς αμυντικός δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Είναι διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και στο Ροστόφ πίνουν νερό στο όνομά του. Την καλύτερη άποψη για τον νεοαποκτηθέντα ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ έχει ένας συμπατριώτης του. Ο λόγος για τον Άρναρ Γκρέταρσον.

«Έχει δυνατή νοοτροπία, διαθέτη πολύ καλή φυσική κατάσταση και ο χειρισμός της μπάλας είναι πολύ ικανοποιητικός για έναν κεντρικό αμυντικό. Τεχνικά και τακτικά δηλαδή μπορεί να εξυπηρετήσει το σχέδιο της ομάδας του. Το έχει δε και με το σκοράρισμα στο σετ παιχνίδι», ήταν το πρώτο σχόλιο του παλαίμαχου και πρώην τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ.

Ο Γκρέταρσον πιστεύει ότι η τεχνική του παίκτη για τη θέση που παίζει δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Τι γίνεται, όμως, με την ταχύτητά του; «Στα πρώτα μέτρα δεν ξεπερνά το μέσο όρο ταχύτητας. Δεν παρατηρείται δηλαδή τρελή έκρηξη. Είναι όμως πολύ γρήγορος όταν υπάρχει λίγο περισσότερη απόσταση από τη μπάλα», απαντάει ο παλαίμαχος άσος.

Ο Σβέριρ Ίνγκασον είναι ένας Ισλανδός παίκτης, ενώ το προηγούμενο πρωτάθλημα που αγωνιζόταν ήταν στη Ρωσία. Οπότε δεν μπορούσαμε να μη ρωτήσουμε τον παλιό παράγοντα της Ένωσης αν θα μπορούσε να προσαρμοστεί γρήγορα σε θερμότερο κλίμα όπως αυτό της Ελλάδας. «Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, επειδή έχει πολύ καλή νοοτροπία. Είναι επαγγελματίας», κατέληξε ο Άρναρ Γκρέταρσον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Κλείνει» ακόμα μεταγραφές ο ΠΑΟΚ - Αυτός επιστρέφει στην Τούμπα - Είναι... αντι-Πρίγιοβιτς

Μία πολύ καλή ανάλυση του Iσλανδού στόπερ έχει κάνει το repress.gr στο βίντεο που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags