Facebook Pixel Λαμία - Παναιτωλικός: Σπουδαίο διπλό για τους Αγρινιώτες
| 2019-02-02 20:53:00

Σεισμός Παναιτωλικός – Σπουδαίο διπλό στη Λαμία

Sportdog Team
Σεισμός Παναιτωλικός – Σπουδαίο διπλό στη Λαμία

Οι Αγρινιώτες επικράτησαν 2-0 εκτός έδρας.

Λαμία - Παναιτωλικός: Σημαντική νίκη πέτυχε ο Παναιτωλικός στη Λαμία, της οποίας επικράτησε 2-0.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καθόλου καλό από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να ακολουθούν αμυντικούς προσανατολισμούς. Αυτό είχε ως συνέπεια να υπάρξουν σκληρά μαρκαρίσματα στα όρια του επιτρεπτού. Στο 25' όμως ο Παναιτωλικός άνοιξε το σκορ. Μετά από βαθιά μπαλιά του Τσιγγάρα, ο Μπαΐτοβιτς έκανε το κοντρόλ με το στήθος το οποίο του βγήκε σε... ασίστ και ο Γουίλιαν που επωφελήθηκε, έστειλε με ωραίο πλασέ την μπάλα στα δίχτυα. Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Μιχάι στην προσπάθειά του να διώξει γλίστρησε και έκανε... κοντρόλ με το χέρι με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται για πέναλτι και τον διαιτητή να δείχνει «παίζετε» καθώς το θεώρησε ακούσιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Λαμία μπήκε πιο δυνατά και πίεσε για την ισοφάριση. Στο 49' μάλιστα ο Μπαράλες βρήκε δίχτυα, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ, ορθά ως οφσάιντ. Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός στάθηκε άτυχος, αφού ο Κυριακίδης τραυματίστηκε και στο 62' έδωσε τη θέση του στον Γιαννακόπουλο που πήρε θέση κάτω από τα δοκάρια. Οι Αγρινιώτες πάντως συνέχισαν με ψηλά το ηθικό. Στο 65' απείλησαν με τον Γκούγκα, ο οποίος έκανε τραγικό τελείωμα και στο 71' διπλασίασαν τα τέρματά τους. Ο Γουίλιαν με εξαιρετική μπαλιά έβγαλε τον Μπαΐροβιτς μόνο μέσα στην περιοχή, με τον επιθετικό του Παναιτωλικού να νικάει τον Μελίσσα με εξαιρετικό διαγώνιο σουτ.

Η Λαμία δεν κατάφερε να αντιδράσει και έτσι ο Παναιτωλικός πήρε σπουδαία νίκη που τον ανέβασε στην 6η θέση με 26 βαθμούς. Η Λαμία είναι 10η με 20.

Λαμία (Μάκης Χάβος): Μελίσσας, Βασιλαντωνόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπουλούλης (70' Επστάιν), Καραμάνος (60' Πίτι), Μπερτόλιο, Τομάς (83' Σκόνδρας), Μπαράλες.

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης (62' Γιαννακόπουλος), Λιάβας, Άργκους, Μιχάι, Τσοκάνης, Λουσέρο, Τσιγγάρας, Μπαρμπόσα, Ντίας, Γκούγκα (82'Αμαράλ), Μπαΐροβιτς (74' Μάλης).

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags