Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκλεισαν στόματα οι «τελειωμένοι» - Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Δεν έγινε το... έγκλημα στο παρά ένα
| 2019-02-02 22:30:00

Έκλεισαν στόματα οι «τελειωμένοι» - Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Δεν έγινε το... έγκλημα στο παρά ένα

του Παναγιώτη Νικολάου
Έκλεισαν στόματα οι «τελειωμένοι» - Τεράστια δικαίωση Μαρτίνς - Δεν έγινε το... έγκλημα στο παρά ένα

Πήραν το αίμα τους πίσω. Πολλά μπράβο στον Πορτογάλο.

Ο Ολυμπιακός ξέσπασε στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο και έφτασε σε πολύ σημαντική νίκη με 4-0.

Οι Ερυθρόλευκοι δυσκολεύτηκαν ιδιαιτέρως από τους εξαιρετικά διαβασμένους και οργανωμένους Κυανέρυθρους, όμως είδαν τους δύο επιθετικούς τους, Αχμέντ Χασάν και Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, να ανοίγουν τον δρόμο για τη νίκη σκοράροντας τα δύο πρώτα γκολ.

Το γεγονός ότι αμφότεροι οι δύο άσοι μπήκαν στον πίνακα των σκόρερ αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά τα όσα συνέβησαν και ακούστηκαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Τόσο ο Γκερέρο όσο και ο Χασάν έχουν γίνει στόχοι κριτικής κατά τη διάρκεια της σεζόν, ενώ ο δεύτερος έφτασε στο σημείο να θεωρείται μέχρι και… τελειωμένος από το ρόστερ, βάσει πολλών «ερυθρόλευκων» ρεπορτάζ.

Οι Πειραιώτες απέκτησαν τον Φράνκο Σολδάνο τον Ιανουάριο, ενώ τις τελευταίες μέρες των μεταγραφών υπήρξε έντονη φημολογία ότι θα κινηθούν για ακόμα μια προσθήκη στη γραμμή κρούσης.

Ωστόσο, ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να στηρίξει τους δύο παίκτες αντί να αποκτήσει κάποιον άλλον και δικαιώθηκε. Ο Πορτογάλος φανέρωσε έμπρακτα τη στήριξή του, ξεκινώντας Γκερέρο και Χασάν μαζί στην ενδεκάδα λόγω της απουσίας του Φορτούνη και είδε με ικανοποίηση το επιθετικό του δίδυμο να δίνει απαντήσεις.

Τόσο ο Αιγύπτιος όσο και ο Ισπανός έδωσαν μεγάλες μάχες κόντρα στα αντίπαλα στόπερ, πραγματοποιώντας αμφότεροι πολύ καλή εμφάνιση. Σημαντικότερο στοιχείο, φυσικά, είναι το γεγονός ότι βρήκαν δίχτυα, πετυχαίνοντας δύο καθοριστικά γκολ που θα ανεβάσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεν υπάρχει αυτό που συνέβη στον Ολυμπιακό με τον Σπανούλη - Τι θα κάνει ο Μπλατ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags