Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Μέσι τα... έκανε όλα, αλλά η Μπαρτσελόνα γκέλαρε (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-02 22:06:00

Ο Μέσι τα... έκανε όλα, αλλά η Μπαρτσελόνα γκέλαρε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Μέσι τα... έκανε όλα, αλλά η Μπαρτσελόνα γκέλαρε (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αργεντινός σημείωσε δύο τέρματα, το ένα γκολάρα, αλλά η Βαλένθια πήρε την ισοπαλία με 2-2.

Η Μπαρτσελόνα μετά από οκτώ συνεχόμενες νίκες έχασε βαθμούς στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 2-2 με τον Βαλένθια, η οποία προηγήθηκε μάλιστα 0-2!

Οι «νυχτερίδες» άνοιξαν το σκορ στο 24′ λεπτό με τον Γκαμέιρο να αξιοποιεί την πολύ καλή κάθετη μπαλιά του Ροντρίγκο, ενώ 7 λεπτά αργότερα, ο Ντάνι Παρέχο με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, παγώνοντας παράλληλα το Καμπ Νου.

Πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο, στο 37′, η Μπαρτσελόνα μείωσε στο σκορ, χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λιονέλ Μέσι, παράβαση στην οποία υπέπεσε ο Λάτο πάνω στο Σεμέντο, με το 1-2 να μένει ως το τέλος του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, η Μπαρτσελόνα αύξησε και άλλο την πίεση της και κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση στο 64′, με τον Μέσι να πιάνει ένα πολύ ωραίο φαλτσαριστό σουτ και να κάνει το 2-2. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες για να πάρουν το ματς, ωστόσο στο τέλος οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό η κάθε μία.

Με τα 2 του γκολ, ο Μέσι έφτασε τα 21 την τρέχουσα σεζόν στο πρωτάθλημα και έγινε ο πρώτος που φτάνει αυτόν τον αριθμό στα 5 κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης.

Στην 1η θέση η Μπαρτσελόνα με 50 βαθμούς, ενώ η Βαλένθια παρέμεινε 7η με 30.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags