Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Ηλίας Ατματσίδης μίλησε για αποψινό παιχνίδι!
| 2019-02-03 15:40:00

Κορυφαία ατάκα Ατματσίδη για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι!

Sportdog Team
Κορυφαία ατάκα Ατματσίδη για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ - Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι!

Τα είπε όλα!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Ο Ηλίας Ατματσίδης μίλησε για αποψινό παιχνίδι!

Τα «φώτα» του για το μεγάλο αποψινό ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ένας άνθρωπος που έχει αγωνιστεί και στις δύο ομάδες. Ο λόγος για τον Ηλία Ατματσίδη, ο οποίος υποστήριξε πως ούτε η βαθμολογική θέση, ούτε η φόρμα ή τα συστήματα κρίνουν αυτά τα παιχνίδια. Σύμφωνα με τον παλαίμαχο γκολκίπερ, τέτοια ματς κρίνονται στην ψυχή.

Αναλυτικά, ο Ηλίας Ατματσίδης μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο και την εκπομπή «Επίθεση από τα μπακ» για:



-την κατάσταση των δύο ομάδων: «Δεν μπορώ να πω ότι παίζουμε πολύ καλά, αλλά υποφερτά. Μόνο στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα έπαιξε πάρα πολύ καλά η ΑΕΚ. Δεν έχει σημασία σε τι κατάσταση είναι η κάθε ομάδα. Μετρά η ψυχή, ούτε η φόρμα, ούτε τα συστήματα. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να καταθέσουν την ψυχή τους. Αυτό θα μετρήσει. Ο ΠΑΟΚ δείχνει μια σταθερότητα μέχρι τώρα. Πιστεύω και εύχομαι η ΑΕΚ να είναι νικήτρια και περιμένω να το δω στο γήπεδο. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

-το αν έχει επηρεάσει τον ΠΑΟΚ η φυγή του Πρίγιοβιτς: «Αυτές οι ομάδες δεν έχουν ανάγκη τον Πρίγιοβιτς, τον Ατματσίδη και κανέναν… Το μοναστήρι να είναι καλά. Είναι πάνω από πρόσωπα».

-το 3-5-2 που εφαρμόζει η ΑΕΚ το 2019: «Στα παιχνίδια που προηγήθηκαν ήταν πιο εύκολο να παίξει η ΑΕΚ 3-5-2. Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός στα πλάγια και αν δεν υπάρχουν βοήθειες στους ακραίους, θα έχεις πρόβλημα. Έχει δύναμη ο ΠΑΟΚ στις πλευρές. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Οι δύο προπονητές γνωρίζουν τον τρόπο παιχνιδιού της κάθε ομάδας».

-τους Μπάρκα και Πασχαλάκη: «Και οι δύο είναι αξιόλογοι τερματοφύλακες, με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους. Χαίρομαι να βλέπω Έλληνες τερματοφύλακες, περισσότερο για την ΑΕΚ. Η ΑΕΚ υπερτερεί στο ελληνικό στοιχείο και αυτό είναι πλεονέκτημα για αυτά τα παιχνίδια. Ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός έχουν πολλούς ξένους».

-το αν υπάρχουν καλοί νεαροί τερματοφύλακες: «Προσπαθούμε να βρούμε νέα ταλέντα. Έχουμε αρκετούς καλούς τερματοφύλακες. Το θέμα είναι ότι πρέπει από μόνα τους τα παιδιά να διαχειρίζονται το μυαλό και την καρδιά τους».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags