Facebook Pixel Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης: 0-2
| 2019-02-03 17:50:00

Διπλό-ανάσα για Αστέρα, έπεσε… οριστικά ο Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Διπλό-ανάσα για Αστέρα, έπεσε… οριστικά ο Απόλλωνας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα της Τρίπολης νίκησε εύκολα με 2-0 στη Ριζούπολη.

Απόλλων Σμύρνης – Αστέρας Τρίπολης: Αν και βρισκόμαστε ακόμα στη 19η αγωνιστική, ξεκαθαρίζει σιγά σιγά το τοπίο και πλέον είναι… σχεδόν σίγουρο, ποια θα είναι η πρώτη ομάδα που θα υποβιβαστεί.

Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε 2-0 στη Ριζούπολη και πήρε… βαθιά ανάσα καθώς έφτασε τους 21 βαθμούς και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη, σε αντίθεση με τον Απόλλωνα ο οποίος παρέμεινε τελευταίος με μόλις 6 πόντους και δεν του φτάνει ούτε… ένα θαύμα για να μείνει στην κατηγορία.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες ήταν ο Φερνάντεθ, ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 19' και... καθάρισε το ματς με το δεύτερο του γκολ στο 58'.
 

Ο Αστέρας επέστρεψε στις νίκες χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει και είχε πρωταγωνιστή τον Μαρκ Φερνάντεζ, ο οποίος ήταν αυτός που πέτυχε και τα δύο γκολ των φιλοξενούμενων. Ο Ισπανός επιθετικός «λύτρωσε» την ομάδα του σκοράροντας δύο φορές και μετά τη νίκη επί του Απόλλωνα οι Αρκάδες βελτίωσαν πολύ την βαθμολογική τους θέση.

Ο Φερνάντεζ ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 19’ με εξαιρετική κεφαλιά μετά από σέντρα του Καλτσά δίνοντας το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους και ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 για τον Αστέρα στο 58’. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να βρει ένα γκολ για να «ξαναμπεί» στο ματς και είχε δοκάτι με τον Οριουέλα στο 77’.

Διαιτητής: Τζοβάρας

Γκολ: 19’, 58’ Φερνάντεζ

Κίτρινες: 63’ Στάθης – 89’ Ορτέγκα

Απόλλων Σμύρνης (Μπάμπης Τεννές): Χουάντερσον, Οριουέλα, Στάθης, Κύργιας, Κοντοές, Γκίνο (51’ Γαρουφαλιάς), Ντ’ Ούρσο (73’ Ρώσση), Ακόστα (55’ Ριβέρο), Μπεντινέλι, Ντεφεντερίκο, Ελ Χέλβε.

Αστέρας Τρίπολης (Γιώργος Παράσχος): Παπαδόπουλος, Κυριακόπουλος (65’ Ρόλε), Πασαλίδης, Ορτέγκα, Βλάχος, Βαλιέντε, Μουνάφο (12’ Ιγκλέσιας), Κώτσιρας, Φερνάντεζ, Καλτσάς (82’ Ματρικάρντι(, Μανιάς.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags