Facebook Pixel Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0 (BINTEO)
| 2019-02-03 20:56:00

Γκαρσία… λαμπρός τον οδηγεί στην Ευρώπη – Μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Γκαρσία… λαμπρός τον οδηγεί στην Ευρώπη – Μεγάλη νίκη του Άρη επί του ΠΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ του Ισπανού (1-0) οι Κίτρινοι ανέβηκαν στην 5η θέση.

Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα: Όπως συνέβη στην Ξάνθη, έτσι και απόψε ο Ματέο Γκαρσία χάρισε σπουδαία νίκη με 1-0 στον Άρη επί του ΠΑΣ, με τους Θεσσαλονικείς να προσπερνούν κατά έναν βαθμό τον Παναθηναϊκό και να ανεβαίνουν στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Ο Ισπανός εξτρέμ πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα στο 77’ με κοντινή προβολή, αφού πήρε το… ριμπάουντ μετά από σουτ του Μαρτίνες και ασθενή απόκρουση του Βελλίδη.

Σε ένα κακό ποιοτικά παιχνίδι, ο ΠΑΣ απείλησε με Αθανασιάδη στο 36' και Σκόνδρα στο 38', όμως ο Άρης πήρε την πρωτοβουλία την κινήσεων στο δεύτερο μέρος.

Στο 59' ο Βελλίδης απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σιώπη, ενώ στο 74' ο Γκαρσία... προειδοποίησε με σουτ που κατέληξε στην αγκαλιά του Βελλίδη, προτού πετύχει το μοναδικό γκολ του ματς στο 77'.

ΑΡΗΣ (Παντελίδης): Κουέστα, Δεληζήσης, Μπάσα (64’ Ματίγια), Ντιγκινί, Λάρσον (75’ Μαρτίνες), Γκαρσία, Διαμαντόπουλος (88’ Βέλεθ), Τζανακάκης, Σιώπης, Κόρχουτ, Ροζ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Λίλα (82’ Παμλίδης), Νικολιάς, Τζημόπουλος, Γιάκος (82’ Βιδάλ), Μπουκουβάλας, Σεργελασβίλι, Αθανασιάδης, Σκόνδρας, Κάστρο, Μάνος (87’ Μπαπτίστ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags