Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Φούντωσαν οι φήμες για άμεσο διαζύγιο με Ουζουνίδη
| 2019-02-04 11:15:00

«Βόμβα» στην ΑΕΚ μετά τον ΠΑΟΚ - Φούντωσαν οι φήμες για άμεσο διαζύγιο - Τον «καθαρίζει» ο Τίγρης;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Βόμβα» στην ΑΕΚ μετά τον ΠΑΟΚ - Φούντωσαν οι φήμες για άμεσο διαζύγιο - Τον «καθαρίζει» ο Τίγρης;

Είναι με την πλάτη στον τοίχο. Θα του δώσει άλλη ευκαιρία;

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τι να το κάνεις το σερί, τις νίκες, τις βελτιωμένες εμφανίσεις, τα μομέντουμ, τον ρυθμό; Παραμονές του ντέρμπι καταγράφαμε πως κερδισμένος θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε, χαμένος μόνο ένας: ο Μαρίνος Ουζουνίδης!

Και η αλήθεια είναι πως αν κρίνει κανείς τις αντιδράσεις των οπαδών -που έτσι κι αλλιώς δεν «ψήθηκαν» με την πρόσφατη βελτίωση των «κιτρινόμαυρων»- μετά το ντέρμπι, αλλά ακόμη και την αρθρογραφία και τα σημερινά πρωτοσέλιδα, δεδομένα ο Ελληνας τεχνικός έχασε χθες το πιο σημαντικό πιθανώς φετινό του «κανονάκι», παρότι η ομάδα του δεν ηττήθηκε.

Η εικόνα της ΑΕΚ, χθες, κακή. Φλύαρη, χωρίς πλάνο, χωρίς εναλλακτικές, χωρίς λύσεις, χωρίς ιδέες, χωρίς τίποτα ουσιαστικό, πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων, αδύναμη να το διαχειριστεί, να το εκμεταλλευτεί το αριθμητικό της πλεονέκτημα που είχε για μια ώρα ποδοσφαίρου.

Και γι’ αυτήν την εικόνα, μοιραία, η ευθύνη βαραίνει τον προπονητή, πόσο μάλλον όταν ως τώρα είναι αρκετά επιβαρυμένος. Εδώ και καιρό έχουμε καταγράψει, όπως και όλο το ρεπορτάζ άλλωστε, πως αν υπήρχε προπονητική λύση που θα έπειθε τους ανθρώπους της Ένωσης, ο Ουζουνίδης θα είχε φύγει. Πως, μένει στον πάγκο μέχρι να… φύγει. Μέχρι το τέλος της σεζόν θέλετε, μέχρι το επόμενο αρνητικό αποτέλεσμα (που ήρθε χθες).

Πλέον, δεν υπάρχει θέμα. Ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να το γυρίσει. Ακόμη και με κατάκτηση Κυπέλλου. Και όχι μόνο αυτό. Είναι ξανά με την πλάτη στον τοίχο. Αμεσα. Όχι για το τέλος της σεζόν. Υπάρχουν πολλοί που εκτιμούν πως με την απώλεια και της 2ης θέσης να έχει ουσιαστικά... παγιωθεί, το τέλος του Ελληνα τεχνικού θα είναι άμεσο. Σενάριο, που από χθες -παρότι με το παραπλανητικό της εγγύτητας του παιχνιδιού- δεν διαψεύδεται από ανθρώπους γύρω από την ομάδα.

Άλλοι, ρεαλιστικότερα ίσως, τοποθετούν την τελευταία ζαριά του Ουζουνίδη στα δύο επόμενα ματς με τον Ατρόμητο στα προημιτελικά του Κυπέλλου, αρχής γενομένης από το πρώτο, μεσοβδόμαδα, στο Περιστέρι. Αν και, πλέον, έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί τα πράγματα, με τη χθεσινή εικόνα της ομάδας να δίνει ουσιαστικά τη χαριστική εικόνα στον προπονητή της, τίποτα, ως προς το timing του «διαζυγίου» και μόνο, δεν μπορεί να αποκλειστεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εμμονικός ο Ουζουνίδης - Eίναι εξωφρενικό αυτό που έκανε - Τέλος με Μπογέ - Τραγωδία στον πάγκο

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags