Facebook Pixel Ανδρέας Δημάτος - Μαρίνος Ουζουνίδης: Ποστάρισμα Δημάτου για Ουζουνίδη: «Από τους πιο ειλικρινείς και ευθείς ανθρώπους» (ΦΩΤΟ)
| 2019-02-05 15:59:00

Απίθανο ποστάρισμα Δημάτου για Ουζουνίδη: «Από τους πιο ειλικρινείς και ευθείς ανθρώπους» (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίθανο ποστάρισμα Δημάτου για Ουζουνίδη: «Από τους πιο ειλικρινείς και ευθείς ανθρώπους» (ΦΩΤΟ)

Δείτε τι έγραψε ο Διευθυντής Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ανδρέας Δημάτος - Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο Ανδρέας Δημάτος ανέβασε ποστ στο οποίο αποθέωσε την ειλικρίνεια και την ευθύτητα του Μαρίνου Ουζουνίδη, μετά την αποχώρηση του δεύτερου από την τεχνική ηγεσία της Ένωσης.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος:

«Του οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ και γιατί το αισθάνομαι αλλά κυρίως για την άψογη συνεργασία, που είχαμε, και σε ωραίες αλλά και σε δύσκολες στιγμές, αλλά και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε. Ελπίζω να αισθάνεται το ίδιο, γιατί πρόκειται για έναν από τους πιο ειλικρινείς και ευθείς ανθρώπους, που έχω γνωρίσει σε αυτό το χώρο σε μια διαδρομή που αισίως συμπληρώνει τριάντα χρόνια. Οι επαγγελματικές σχέσεις είναι καταδικασμένες σε ημερομηνία λήξης αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις, αν είναι αληθινές, δύναται να έχουν μεγαλύτερες αντοχές. Το ποδόσφαιρο είναι ένα σύνολο στιγμών και αυτές ήταν πολύ δυνατές από την αρχή μέχρι το τέλος αυτών των οχτώ μηνών. Και ας μην ήταν πάντα ευχάριστες!

Καλή συνέχεια, κόουτς!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags