Facebook Pixel Άρης - Γιάννης Φετφατζίδης: Τι είπε ο Φετφατζίδης για τον Άρη και το συμβόλαιό του
| 2019-02-05 16:14:00

Τι δήλωσε ο Φετφατζίδης για τη συμφωνία με τον Άρη - «Προσωπική επιλογή το...»

Sportdog Team
Τι δήλωσε ο Φετφατζίδης για τη συμφωνία με τον Άρη - «Προσωπική επιλογή το...»

Οι πρώτες δηλώσεις του ως παίκτης του Άρη.

Άρης - Γιάννης Φετφατζίδης: Παίκτης του Άρη είναι και επίσημα από σήμερα ο Γιάννης Φετφατζίδης, που στις πρώτες του δηλώσεις έκανε λόγο για πρόκληση, ενώ τόνισε ότι το εξάμηνο συμβόλαιο αποτελεί προσωπική του επιλογή.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φετφατζίδης: 

Για τη νέα του ομάδα: «Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Άρη, είναι μία ευκαιρία για μένα να μπορέσω να δείξω τις δυνατότητες μου και να βοηθήσω. Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε μία μεγάλη και ιστορική ομάδα. Είναι πρόκληση και για μένα και για τον Άρη. Είναι κομβικό το σημείο. Με δουλειά και πίστη θα συνεχίσουμε». 

Για το εξάμηνο συμβόλαιο του: «Κάναμε συζητήσεις με την ομάδα και με τους δικούς μου ανθρώπους. Είναι προσωπική επιλογή οι έξι μήνες». 

Για το μέλλον του στον Άρη: «Πρωταρχικός και κύριος στόχος μου είναι να δω και του χρόνου τον Άρη. Δεν έχω στο μυαλό μου να αποχωρήσω. Δεν χρειάζεται πολλά για να πειστεί κανείς να παίξει στον Άρη, είναι πρόκληση για τον κάθε παίκτη». 

Για το αγωνιστικό και τι μπορεί να δώσει άμεσα: «Θα μπορέσω να δημιουργήσω ευκαιρίες στους συμπαίκτες μου και σε μένα, να δώσω φαντασία και γκολ αν μπορέσω. Υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές καλοί στον Άρη και είναι εντυπωσιασμένοι όλοι στην Ελλάδα με τους παίκτες που έχει ο Άρης». 

Για τους συμπαίκτες του: «Τα σκέφτηκα όλα, τις καταστάσεις και τις περιπτώσεις. Κι ο Ματέο τα πάει περίφημα, ελπίζω να συνεχίσει έτσι, να δώσω κι εγώ τα αναμενόμενα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags