Facebook Pixel ΑΕΚ: Σκάει η πρώτη "ρουκέτα" με Χιμένεθ - "Τελειώνει" ο Άλεφ
| 2019-02-05 18:25:00

Σκάει η πρώτη "ρουκέτα" με Χιμένεθ - "Τελειώνει" βασικός από την ΑΕΚ - Μαγκιά Μελισσανίδη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σκάει η πρώτη "ρουκέτα" με Χιμένεθ - "Τελειώνει" βασικός από την ΑΕΚ - Μαγκιά Μελισσανίδη

Φοβερές εξελίξεις μετά τον Ουζουνίδη. Επιβεβαίωση sportdog.

ΑΕΚ - Αντρέ Σιμόες: Να ευλογήσουμε τα γένια μας εδώ στο sportdog; Αντε, να το κάνουμε. Όταν όλοι έγραφαν μέχρι  και για λύση συμβολαίου με τον Πορτογάλο χαφ, εμείς, επιμείναμε στο ρεπορτάζ μας.

Πρώτοι είχατε πληροφορηθεί πως οι αμοιβαίες γέφυρες είχαν πέσει το τελευταίο διάστημα, σημεία επαναπροσέγγισης είχαν βρεθεί και πως από τη στιγμή που ο παίκτης δεν είχε βρει στο εξωτερικό (αλλά και στο εσωτερικό) αυτό που αναζητούσε, ήταν πολύ πιο δεκτικός στην προοπτική επαναδιαπραγμάτευσης με την Ένωση. Το μόνο που την καθυστερούσε όλο αυτό το διάστημα ήταν ο μάνατζέρ του, ο οποίος το είχε πάρει... πατριωτικά, αλλά χωρίς -τελικά- αποτέλεσμα.

Πλέον, τι σημαίνει η ανατροπή και σε αυτή την υπόθεση; Πρώτον, αφενός δικαίωση της πολιτικής που εφάρμοσε η διοίκηση της ομάδας. Σίγουρα, το ζητούμενό της όταν ανακοινώθηκε η περιθωριοποίηση των Μπακασέτα, Σιμόες και Λαμπρόπουλου, δεν ήταν να φτάσουμε ως εδώ, στην πλήρη δηλαδή ανατροπή με τους δύο πρώτους.

Έγινε όμως, επιτεύχθηκε. Και προφανώς, με τους όρους που ήθελε -εξ αρχής- η Ένωση, στην οποία σίγουρα πιστώνεται το γεγονός πως οι άνθρωποί της τουλάχιστον δεν ήταν απόλυτοι και ανένδοτοι, δεχόμενοι να καθίσουν στο τραπέζι όταν διαπίστωσαν ειλικρινή διάθεση και από την άλλη πλευρά.

Το δεύτερο, όσο και να είναι πρόωρο, μάλλον τερματίζει και την παραμονή του Αλεφ. Ετσι κι αλλιώς η ρήτρα αγοράς του, 1,8 εκατ. ευρώ, ήταν πολύ ψηλά για να κάνει χρήση η ΠΑΕ, προσπάθησε μεν να τη μειώσει, χτυπώντας (δις) την πόρτα της Μπράγκα, η οποία όμως δεν δέχτηκε ούτε καν να το συζητήσει.

Πλέον, με την επιστροφή Σιμόες και την άφιξη του Κρστίτσιτς, ο Βραζιλιάνος ξεκάθαρα περνάει σε δεύτερη μοίρα αγωνιστικά, οπότε ένας λόγος παραπάνω να μοιάζει απίθανο να δοθούν αυτά τα χρήματα για ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν (θα) λογίζεται εφεξής για βασικός.

Υ.Γ. Ανεξαρτήτως των διαψεύσεων της ΑΕΚ για την επαπειλούμενη/πιθανή/ενδεχόμενη, όπως θέλετε πείτε το, αποχώρηση και του Νίκου Λυμπερόπουλου, η αλήθεια είναι πως οι σχέσεις του «Λύμπε» με τον Χιμένεθ συναγωνίζονταν αυτές με τον… Ουζουνίδη.  Κάθε άλλο δηλαδή παρά αγαστές και όχι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τα πάνω-κάτω στην ΑΕΚ με Χιμένεθ - Αυτοί γυρίζουν - Οι πρώτες αλλαγές - Σκάνε εκπλήξεις!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags