Facebook Pixel Ολυμπιακός - Σάββας Θεοδωρίδης: Ατάκες Σάββα για ΠΑΟΚ, διαιτησία και Μαρτίνς!
| 2019-02-05 20:36:00

Τους «τρέλανε» όλους ο Σάββας - «Παρασύρθηκαν Κούτρης και Λάζαρος» - Αναφορά σε Ιβάν Σαββίδη!

Sportdog Team
Τους «τρέλανε» όλους ο Σάββας - «Παρασύρθηκαν Κούτρης και Λάζαρος» - Αναφορά σε Ιβάν Σαββίδη!

Τρομερά όσα είπε εν όψει ντέρμπι ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Ολυμπιακός - Σάββας Θεοδωρίδης: Δηλώσεις εν όψει του ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ στην Θεσσαλονίκη έκανε ο Σάββας Θεοδωρίδης στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε ότι οι Χριστοδουλόπουλος και Κούτρης παρασύρθηκαν μετά το 4-0 με τον Πανιώνιο, τραγουδώντας υβριστικό σύνθημα κατά του Δικεφάλου.

Επίσης, αποθέωσε τα όσα έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ ο Ιβάν και ο Γιώργος Σαββίδης, ενώ κατακεραύνωσε και πάλι την διαιτησία στην Ελλάδα την φετινή σεζόν.

«Είναι ευχάριστο, αυτό. Ξέρει ο κ.Σιμιτζόγλου πως όταν έχεις τη θέση του επίτιμου προέδρου δεν μπορείς να χαλιναγωγήσεις τα συναισθήματά σου και να μην πεις αυτό που θες και πως τα λέω μήπως φτιάξουμε αυτό το δόλιο το ελληνικό ποδόσφαιρο», ανέφερε o επίτιμος πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Έχει γίνει μεγάλο σφάλμα. Καλό είναι να έρχονται οι ξένοι διαιτητές αλλά η ΕΠΟ πρέπει να ζητάει τους άριστους διαιτητές για τα παιχνίδια μας και όχι τον κατιμά», τόνισε ο Σάββας Θεοδωρίδης για την επιλογή των ξένων διαιτητών στα ντέρμπι και συνέχισε: 

«Οι Έλληνες δυστυχώς δεν προχωρούν και προκαλούν ορισμένες φορές. Εγώ, δεν θέλω να τον βλέπω τον Περέιρα. Γιατί από την αρχή που ήρθε, τον είδα την πρώτη εβδομάδα που ήταν εδώ και μιλήσαμε για διαιτησία. Μου έκανε εντύπωση αυτό που μου είπε: Ότι θα χρειαστεί 5-6 μήνες. Είναι ακατάλληλος για τη θέση αυτή. Μια καλή κουβέντα δεν έχω ακούσει για αυτόν που τους πορτογάλους που έχουμε. Δεν έχω δει χειρότερες διαιτησίες από τον 1,5 τελευταίο χρόνο», τόνισε και συνέχισε: 

«Αυτοί που δίνουν δικαιώματα φταίνε για τη διαιτησία. Ήμουν 10 χρόνια στην ΕΠΟ και ξέρω τι συμβαίνει. Ποτέ δεν έχουν ξανασυμβεί αυτά που γίνονται με τους διαιτητές τον τελευταίο χρόνο. Με τον ΠΑΟΚ έχουν γίνει όργια. Ο ΠΑΟ πέρσι είχε τις χειρότερες διαιτησίες. Εγώ θέλω να γίνει σχολή διαιτητών. Να ανεξαρτητοποιημένοι οι διαιτητές και όλοι όσοι ασχολούνται με τη διαιτησία να είναι μορφωμένοι». 

Τέλος,  αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ... 

«Την Κυριακή εμείς θα ανέβουμε στην Τούμπα με στόχο να γίνει ένα καλό παιχνίδι. Σε αυτή την εποχή και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός είναι μεγάλες ομάδες. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι ο Ολυμπιακός αυτή την στιγμή παίζει το ωραιότερο ποδόσφαιρο. Ο προπονητής μας, μου θυμίζει εποχές Βαλβέρδε, ίσως και καλύτερα. Τον βλέπω... Τα πάντα τα διδάσκει. Είναι μεγάλη επιτυχία του προέδρου μας που βρήκε τον προπονητή αυτόν. Βεβαίως και θα πάω στην Τούμπα. Εύχομαι την Κυριακή να γίνει καταπληκτικό ματς γιατί και οι δύο ομάδες έχουν να προσφέρουν ένα από τα ωραιότερα ματς που έχουν γίνει ποτέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags