Facebook Pixel ΑΕΚ - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Έτσι "τελείωσαν" το "παιδί" του Χιμένεθ
| 2019-02-06 11:13:00

Έτσι "έφαγαν" το... παιδί του Mανόλο - Ατάκα-φωτιά στα Σπάτα - Ήταν πολλά τα λεφτά - Ποιος στράβωσε;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Έτσι "έφαγαν" το... παιδί του Mανόλο - Ατάκα-φωτιά στα Σπάτα - Ήταν πολλά τα λεφτά - Ποιος στράβωσε;

Δεν είναι... Τσιγκρίνσκι και τον πήρε η μπάλα. Απίθανα πράγματα!

ΑΕΚ - Βασίλης Λαμπρόπουλος: Θέμα... μαθηματικών είναι. Όταν σε δύο από τα τρία μέλη μιας ομάδας συμβαίνει κάτι ανάλογο, ακόμη και πιθανολογώντας, τότε εύκολα μπορεί να συναχθεί πως θα συμβεί το ίδιο και για το τρίτο. Για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο μιλάμε και τις πιθανότητες να ακολουθήσει τον δρόμο των Μπακασέτα, Σιμόες.

Ο Ελληνας στόπερ, ως γνωστόν, ουσιαστικά πλήρωσε τη νύφη της άρνησης των προηγούμενων δύο να ανανεώσουν τα συμβόλαια τους, μένοντας μαζί τους εκτός ομάδας με διοικητική απόφαση.

Ο ίδιος άλλωστε, συζητήσεις για την ανανέωση του δικού του συμβολαίου, δεν είχε ξεκινήσει. Απλώς διαπιστώθηκε απόσταση στην πρώτη, τελείως ανιχνευτική συζήτηση (350.000 ζητούσε ο ίδιος, 250 του έδινε η ΑΕΚ), με αποτέλεσμα -κοινώς- να τον πάρει η μπάλα.

Πλέον όμως, με την ανατροπή να έχει γίνει με τον «Μπάκα» και τον Πορτογάλο και φυσικά με δεδομένο πως ο «Λαμπρό» αποτελεί ένα από τα αγαπημένα παιδιά του Μανόλο Χιμένεθ -κάτι που άλλωστε καταγράφεται και σε σημερινά δημοσιεύματα- δεν είναι άτοπο να υποθέσει κανείς πως θα γίνει προσπάθεια να αμβλυνθούν οι διαφορές, να βρεθεί λύση στις παρεξηγήσεις και οι δυο πλευρές να κάτσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ακόμη πάντως, κάποια κίνηση (ανάλογη του Μπακασέτα στις γιορτές ή το καθημερινό «ψηστήρι» στον Σιμόες - και ας έλεγαν άλλοι…) δεν έχει γίνει και σίγουρα αναμένεται με ενδιαφέρον η αντίδραση του Έλληνα στόπερ, ο οποίος εμφανιζόταν ιδιαίτερα στενοχωρημένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης, αφού θεωρούσε πως δεν ήταν ανάλογη περίπτωση με τους άλλους δύο συμπαίκτες του.

Όπως αναμένεται και η στάση της ΠΑΕ, η οποία επικοινωνούσε ως δικαιολογία του «κοψίματος» Λαμπρόπουλου πως δεν γίνεται ο τέραρτος στην ιεραρχία στόπερ (έτσι «αξιολογούνταν»…) να εισπράττει, πάνω κάτω, τα ίδια με τον πρώτο (Τσιγκρίνσκι) και πως είναι «προτιμότερο σε ρόλο τέταρτου στόπερ να προωθηθεί ο Σβάρνας». Για να δούμε λοιπόν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αποκάλυψη: Αυτός θα ερχόταν στην ΑΕΚ αν έλεγε "όχι" ο Χιμένεθ - Δεν τη λες και... σούπερ επιλογή

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags