Facebook Pixel Όγκνιεν Βράνιες: Δημοσίευμα - φωτιά για Βράνιες - Πρόταση από την Κραϊόβα!
| 2019-02-06 19:19:00

Δημοσίευμα - φωτιά για Βράνιες - Από αυτή είχε πρόταση - Εκεί θέλει να παίξει ο Βόσνιος!

Sportdog Team
Δημοσίευμα - φωτιά για Βράνιες - Από αυτή είχε πρόταση - Εκεί θέλει να παίξει ο Βόσνιος!

Δεν το περίμενε κανείς...

Όγκνιεν Βράνιες: Δημοσίευμα της ιστοσελίδας «digisport.ro»  έκανε λόγο για πρόταση της ρουμάνικης Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα προς τον Όγκνιεν Βράνιες, όμως ο Βόσνιος την απέρριψε, λέγοντας ότι θέλει να συνεχίσει να παίζει στην Άντερλεχτ.

Αναλυτικά το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει:

«Η πρόταση της Κραϊόβα για τον διεθή της Άντερλεχτ και η απάντηση που πήρε

Η Ουνιβερσιτατέα Κραϊόβα προσπάθησε να αποκτήσει ως δανεικό μέχρι τον τέλος της χρονιάς τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό της Άντερλεχτ, Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βόσνιος ωστόσο απάντησε πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στην πρώην ομάδα των Νικολάει Στάνσιου και Αλεξάνδρου Τσίπσιου (σ.σ. Ρουμάνοι παίκτες που έχουν περάσει από την Άντερλεχτ), με την οποία μέχρι στιγμής μετράει 14 συμμετοχές σε όλες της διοργανώσεις.

Ο Βράνιες αγοράστηκε από την Άντερλεχτ το καλοκαίρι από την ΑΕΚ έναντι 3,2 εκατομμυρίων ευρώ και έχει παραμείνει πολύ δεμμένος με την ελληνική ομάδα. Άλλωστε είχε πάει στο γήπεδο και στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ (1-1).

Ο Βράνιες είναι 38 φορές διεθνής με την Βοσνία και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Ερυθρό Αστέρα, Κράσνοντάρ, Έλαζισπορ, Γκαζιάντεσπορ, Χιχόν και Τομ Τομσκ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags