Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Τρομερή ανάλυση Μαρτίνς για Σολδάνο
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-06 21:23:00

Τρομερή ανάλυση Μαρτίνς για Σολδάνο - Δήλωση και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τρομερή ανάλυση Μαρτίνς για Σολδάνο - Δήλωση και για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Όσα δήλωσε ο Πορτογάλος κόουτς μετά το 3-3 στη Λαμία.

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα με βάση την εικόνα του αγωνιστικού χώρου στη Λαμία ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, που αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και στον Φράνκο Σολδάνο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο κόουτς του Ολυμπιακού στην συνέντευξη Τύπου: 

Για το αποτέλεσμα: «Δεν είναι αντιπροσωπευτικό το παιχνίδι για την άμυνα μας. Στο πρώτο γκολ φέρει ευθύνη ο Λευτέρης, συν το γεγονός ότι γλίστρησε, λόγω της κατάστασης του αγωνιστικού χώρου. Το δεύτερο γκολ είναι αυτογκόλ και δεν μπορεί ν αποτελέσει το παιχνίδι χαρακτηριστικό παράδειγμα για την άμυνα μας. Στο πρώτο ημίχρονο μπορούσαμε να πετύχουμε άλλα δύο γκολ, στις ευκαιρίες του Ντίας και του Χασάν, όμως σε αυτές τις συνθήκες κι αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν ήταν εύκολο να κάνουμε το δικό μας παιχνίδι και να έχουμε την κατοχή μπάλας που θέλαμε. Σε γενικές γραμμές κάναμε ένα παιχνίδι ολοκληρωμένο, σοβαρό, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που ξέραμε ότι θα μας δημιουργήσει δυσκολίες. Το είδαμε και στο πρωτάθλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν περισσότερο μαχητικοί. Είχαμε καλύτερη πρόσβαση στην πρώτη μπαλιά. Σε τέτοιες συνθήκες δεν μπορούμε να κρίνουμε την αμυντική μας λειτουργία. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί έχουμε το δεύτερο παιχνίδι στην έδρα μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Για το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ: «Θα προτιμούσα να μιλήσουμε για το σημερινό παιχνίδι. Η Λαμία έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι, βάσει των συνθηκών ήταν συνολικά ένα καλό παιχνίδι. Σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο δεν μπορέσαμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Η Λαμία ήταν πολύ μαχητική και της δίνω συγχαρητήρια για τον τρόπο που μας αντιμετώπισε. Αυτό που μπορώ να πω για το ματς με τον ΠΑΟΚ είναι ότι είμαστε έτοιμοι. Έχουμε το χρόνο να μιλήσουμε και να προετοιμαστούμε, αλλά είμαστε ήδη έτοιμοι».

Για τον Σολδάνο: «Είναι ένας παίκτης που πραγματικά έχει πάρα πολλά να δώσει. Παρ’ ό,τι δεν είναι πολύ χηλός, είναι πολύ ευκίνητος και μαχητικός και συμμετέχει πάρα πολύ στις φάσεις που δημιουργεί η ομάδα. Περιμένουμε πάρα πολλά από τον Σολδάνο. Είδαμε καλά δείγματα, αλλά το παιχνίδι δεν προσφέρεται για πολλά σ’ αυτόν τον αγωνιστικό χώρο. Πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά από δύο μήνες. Έχει τις δυνατότητες που ζητούσαμε και περιμένουμε να προσφέρει πολλά».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags