Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης 1-1 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-06 23:53:00

Ματσάρα στο Clasico - Άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ματσάρα στο Clasico - Άφησαν... ανοιχτούς λογαριασμούς Μπαρτσελόνα και Ρεάλ (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισοπαλία 1-1 στη Βαρκελώνη και... φωτιά η ρεβάνς!

Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Φοβερό παιχνίδι έγινε στο "Καμπ Νόου", με τη Ρεάλ να φεύγει με το 1-1 που της δίνει ελαφρύ προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας, με τη ρεβάνς της Μαδρίτης να αναμένεται συναρπαστική.

Οι Μαδριλένοι έκαναν ονειρικό ξεκίνημα, αφού προηγήθηκαν μόλις στο 5' με τον Βάθκεθ έπειτα από ασίστ του Μπενζεμά. Μάλιστα είχαν ευκαιρίες να πετύχουν και δεύτερο γκολ, όμως ο νεαρός Βινίσιους, που ξεκίνησε στην ενδεκάδα αντί του Μπέιλ, δεν ήταν αποτελεσματικός.

Η Μπαρτσελόνα είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Ράκιτιτς στο 32' και μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Σουάρες που έδιωξε δύσκολα ο Νάβας στο 35'.

Οι Μπλαουγκράνα έφτασαν στην ισοφάριση στο 57', με σκόρερ τον αντικαταστάτη του Μέσι στην ενδεκάδα, Μάλκομ. Ο Νάβας βγήκε από το τέρμα του και έκοψε τον Άλμπα, με την μπάλα να καταλήγει στον Σουάρες, ο οποίος σούταρε στο δοκάρι από δύσκολη θέση. Ο Μάλκομ πήρε το... ριμπάουντ και σκόραρε με αριστερό πλασέ, αφού οι αμυντικοί της Ρεάλ δεν μπόρεσαν να διώξουν πάνω στη γραμμή.

Ο Μέσι μπήκε στο ματς αντί του Κοουτίνιο στο 63' και έδωσε πνοή στην Μπάρτσα, όμως δεν κατάφερε να αλλάξει τα δεδομένα της αναμέτρησης, με το παιχνίδι να παραμένει στο 1-1.

Η ρεβάνς είναι προγραμματισμένη για τις 27 Φεβρουαρίου.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags