Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νίκος Καρέλης: Ήρθε για αντι-Πρίγιοβιτς και "τελειώνει" - Τον "χάνει" για 1,5 "μύριο"
| 2019-02-07 12:45:00

Απρόσμενη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ: Ήρθε για αντι-Πρίγιοβιτς και... τελειώνει - Τον "χάνει" για 1,5 "μύριο"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απρόσμενη εξέλιξη στον ΠΑΟΚ: Ήρθε για αντι-Πρίγιοβιτς και... τελειώνει - Τον "χάνει" για 1,5 "μύριο"

Μετράει μέρες στη Θεσσαλονίκη. Δεν κάνει στον Λουτσέσκου.

ΠΑΟΚ - Νίκος Καρέλης: To καλοκαίρι ήρθε την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, ολοκληρώνοντας έτσι ένα διαχρονικό φλερτ και μια συμπάθεια και εκτίμηση που έτρεφαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου για τις ικανότητές του.

Τότε, ο 26χρονος άσος προαλείφονταν για Νο1 επιλογή πίσω από τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, σαφώς πιο μπροστά στην αξιολόγηση όλων στον ΠΑΟΚ και από τον Τσούμπα Ακπομ, ο οποίος σε αντίθεση με τον Έλληνα διεθνή, είχε αγοραστεί από την Αρσεναλ, δεν είχε έρθει δανεικός από την Γκενκ.

Εχοντας περάσει όμως το μισό της σεζόν και με τον Πρίγιοβιτς εκτός κάδρου, ο Νίκος Καρέλης… αγνοείται. Τέσσερις συμμετοχές έχει "γράψει" ως τώρα σε αγώνες πρωταθλήματος, μόλις μια βασικός -και αυτή στις 15 Σεπτεμβρίου στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ- μετρώντας ακόμη τέσσερις συμμετοχές σε ματς Κυπέλλου (οι τρεις εξ αυτών βασικός) και άλλη μια στο Γιουρόπα Λιγκ (βασικός στο εντός έδρας ματς με τη Βίντι).

Στον λογαριασμό του έχει καταχωρήσει μόλις τρία γκολ, όλα σε ματς Κυπέλλου, τα δύο στην "εξάρα"με τον Αήττητο Σπάτων και το ένα στην Πάτρα κόντρα στην Παναχαϊκή στους "16".

Νούμερα απογοητευτικά. Ακόμη και η πρόοδος του Ακπομ σε αυτό το διάστημα και η προσπέραση του Έλληνα άσου στην "ιεραρχία" είναι ενδεικτική της δικής του στασιμότητας.

Προσθέστε και την άφιξη του Κάρελ Σβιντέρσκι και το σκηνικό, ολοκληρώνεται. Τόσο που θεωρείται απίθανο (στην καλύτερη…) ο ΠΑΟΚ να κάνει χρήση της καλοκαιρινής option αγοράς του από την Γκενκ, ύψους 1,5 εκατ. ευρώ, αφού κακά τα ψέματα, ο έμπειρος διεθνής δεν έχει κάνει το παραμικρό όχι απλώς για να δικαιολογήσει μια τέτοια κίνηση, αλλά ούτε καν για να "σταθεί" ακόμη και σε επίπεδο 18άδας στο ρόστερ των Κυπελλούχων Ελλάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οργή Κόλκα: "Ο Ολυμπιακός για Λουτσέσκου - Αγόρασε το CNN Turk ο Ιβάν - Σκ@τόψυχος διαιτητής"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags