Facebook Pixel Λίβερπουλ: Εκστρατεία των οπαδών της Λίβερπουλ... για να μη χαθεί ο τίτλος!
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-07 14:52:00

Φοβερό: Εκστρατεία των οπαδών της Λίβερπουλ... για να μη χαθεί ο τίτλος!

Sportdog Team
Φοβερό: Εκστρατεία των οπαδών της Λίβερπουλ... για να μη χαθεί ο τίτλος!

Τα δίνουν όλα για να πάει ο τίτλος στο "Άνφιλντ"!

Λίβερπουλ: Με ένα μήνυμα που διαδίδεται μέσω διαδικτύου σε κάθε forum και σελίδες κοινωνικής δικτύωσης οπαδών του συλλόγου, οι φίλοι της Λίβερπουλ επιστρατεύονται και ξεκινούν τη δική τους εκστρατεία έχοντας πλέον δει το βαθμολογικό αβαντάζ από τη Σίτι στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ να έχει εξαλειφθεί...  

Οι «κόκκινοι» βρέθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας – αν και στην ισοβαθμία – έπειτα από το ένα ματς περισσότερο που έπαιξαν οι «πολίτες» και τη νίκη τους με σκορ 2-0 επί της Έβερτον, το βράδυ της Τετάρτης στο «Γκούντισον Παρκ».

Έτσι, αρχής γενομένος από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος απέναντι στη Γουλβς στο «Άνφιλντ», ο κόσμος του συλλόγου του Μέρσεϊσαϊντ οφείλει πλέον να σταθεί πιο δυναμικά από ποτέ, στο πλευρό του Γιούργκεν Κλοπ και των παικτών του.

«Έχουμε έναν τίτλο να πάρουμε...» κλείνει το μήνυμα που διαδίδεται στα social media...

Διαβάστε το:

«Όλοι θα βρεθείτε στο γήπεδο το Σάββατο, ανεξάρτητα σε ποια εξέδρα θα είστε, μπείτε όσο γίνεται πιο νωρίς. Υπάρχουν οπαδοί που μπαίνουν τουλάχιστον μια ώρα πριν από τα ματς για να φροντίσουν ώστε το Άνφιλντ να είναι στα καλύτερά του. Πρέπει η φωνή όλων ν' ακουστεί όσο γίνεται πιο δυνατά από τη στιγμή που οι παίκτες θα βγουν για το ζέσταμα πριν το ματς. Πρέπει να τους στηρίξουμε και να βοηθήσουμε να επιστρέψει το μομέντουμ της ομάδας. Βοηθήστε να διαδοθεί αυτό το μήνυμα και να το τηρήσουν όλοι από τώρα μέχρι και το τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στη Γουλβς. Όσο γίνεται πιο νωρίς στο γήπεδο, με σημαίες, κασκόλ, φωνή, οτιδήποτε... Έχουμε έναν τίτλο να πάρουμε...». 

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags