Facebook Pixel ΑΕΚ – Μανόλο Χιμένεθ: Σπόντα και αποθέωση για Ουζουνίδη
| 2019-02-07 22:41:00

Απίστευτος Χιμένεθ – Έριχνε σπόντες και μετά αποθέωνε Μαρίνο

Sportdog Team
Απίστευτος Χιμένεθ – Έριχνε σπόντες και μετά αποθέωνε Μαρίνο

Το έκανε και αυτό ο Ισπανός.

ΑΕΚ – Μανόλο Χιμένεθ: Ότι ο Μανόλο Χιμένεθ είναι περίεργος χαρακτήρας το ξέρουν και οι πέτρες. Το ότι θα έπεφτε όμως τόσο σύντομα σε αντιφάσεις δεν το περιμέναμε. Ο Ισπανός στο πρώτο σχόλιο του για τη νίκη στο Περιστέρι, υποστήριξε, ότι η ΑΕΚ απέχει πολύ από την περσινή της εικόνα, ρίχνοντας σπόντα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη και στη συνέντευξη Τύπου είπε, ότι η νίκη ανήκει στον προκάτοχό του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Χιμένεθ:

«Η νίκη ανήκει στο 95% στους παίκτες και το 5% στον προηγούμενο προπονητή. Εμείς οι προπονητές είμαστε λίγο αεγωιστές. Αν είχαμε χάσει θα μπορούσα να πω ότι η ομάδα δεν είναι δικιά μου. Γι' αυτό τη χρεώνω στους ποδοσφαιριστές μου. Είχαμε πολλες απουσίες, δεν κάναμε καλό παιχνίδι, αλλά δουλέψαμε για τη νίκη απέναντι σε μια καλή ομάδα οπως ο Ατρόμητος.

Δεν μπορώ να πάρω θέση για το πέναλτι, αλλά ξέρω ότι ο Αλμπάνης έβγαινε μπροστά από τον τερματοφύλακα οπότε δεν είχε λόγο να πέσει. Πιστεύω ότι η διαιτησία δεν αδίκησε κανέναν και ούτε ωφέλησε την ΑΕΚ.

Είχαμε πολλες απουσίες και πρέπει όλοι να αισθανόμαστε σημαντικοί. Ενας προπονητής θελει να έχει διαθεσιμους όλους τους παίκτες του. Χρειάζεται ταπηνότητα.

Δεν είχα χρόνο να δω την ομάδα. Ο προηγούμενος συναδελφός μου είναι καλός επαγγελματίας αλλά ξέρουμε ότι αν η ομάδα δεν πηγαίνει καλά ο προπονητής συνήθως την πληρώνει. Εγώ από την πλευρά μου οφείλω να βγάλω τον καλύτερο εαυτό της ομάδας. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε οικογένεια στην ΑΕΚ. Πριν από λίγο καιρό «έφυγε» ένας οπαδός της ΑΕΚ και μου ζητήσαν να του αφιερώσουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags