Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα κορίτσια παίζουν μπάλα - Πρώην Ολυμπιακός στηρίζει το Μουντιάλ Γυναικών
| 2019-02-08 15:12:00

Τα κορίτσια παίζουν μπάλα - Πρώην Ολυμπιακός στηρίζει το Μουντιάλ Γυναικών

Sportdog Team
Τα κορίτσια παίζουν μπάλα - Πρώην Ολυμπιακός στηρίζει το Μουντιάλ Γυναικών

«Ομάδα θρύλων» από... υπερ-ήρωες στην υπηρεσία του ωραίου φύλου.

Είκοσι τρία αστέρια του ποδοσφαίρου, άνδρες και γυναίκες...αποκάλυψαν τις υπερδυνάμεις τους, ως μέρος της ομάδας #LegendsAssemble, η οποία έχει επιφορτιστεί με μια πολύ σημαντική αποστολή: να υποστηρίξει το ποδόσφαιρο των γυναικών και να εξασφαλίσει, ότι όλοι ξέρουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών 2019, το οποίο αρχίζει στις 7 Ιουνίου στην Γαλλία.

Τα αστέρια αυτά, ανάμεσά τους και ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, Εστεμπάν Καμπιάσο, το κάνουν με τις ...ικανότητές τους να πετάνε, να χρησιμοποιούν ακτίνες Χ, να φτάσουν σε κορυφαίες ταχύτητες.

Αυτή η πολύ ιδιαίτερη ομάδα Legends (θρύλων) αποτελείται από 13 γυναίκες και δέκα άνδρες που προέρχονται από 20 από τις 24 χώρες που θα λάβουν μέρος στην κορυφαία διοργάνωση.

Στους μήνες μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο, θα συμμετάσχουν σε περίπου 100 εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του Tour Trophy. Κατά τη διάρκεια του ίδιου του τουρνουά, θα συνεχίσουν να «χρησιμοποιούν» τις υπερδυνάμεις τους για να προωθήσουν το ποδόσφαιρο των γυναικών.

«Ποιος δεν έχει ονειρευτεί να είναι υπερήρωας;» ρωτά ο Άλεξ Σκοτ. Ο πρώην διεθνής της Αγγλίας είναι ο «Trail Blazer», ένας υπερήρωας προικισμένος με νοημοσύνη μεγαλοφυίας. «Είμαι ενθουσιασμένος με τα #LegendsAssemble, επειδή το alter ego μου έχει μόνο έναν στόχο, και αυτό είναι να ενδυναμώσω τα κορίτσια και τις γυναίκες και να τις ενθαρρύνω να παίζουν ποδόσφαιρο».

Συνοδοί του Σκοτ σε αυτήν την μεγάλη περιπέτεια θα είναι οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Μαρσέλ Ντεσαγί και Άγα Μιγιάμα, αλλά και οι Εστεμπάν Καμπιάσο και Τιμ Κέιχιλ.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags