Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φιορίν Ντουρσμισάι: Έδωσε 1 "μύριο" και τον... έσωσε;
| 2019-02-09 13:25:00

Μπάχαλο με τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού - Τρελά "πάρε-δώσε" - Έδωσε 1 "μύριο" και τον... έσωσε;

του Παναγιώτη Νικολάου
Μπάχαλο με τον... κλεισμένο του Ολυμπιακού - Τρελά "πάρε-δώσε" - Έδωσε 1 "μύριο" και τον... έσωσε;

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια για τον παικταρά. Τι ισχύει όμως;

Ολυμπιακός - Φιορίν Ντουρμισάι: Η διαδρομή Νέα Σμύρνη - Καραϊσκάκη από τις πλέον συνηθισμένες των τελευταίων χρόνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι ποδοσφαιριστές που έφυγαν από τον Πανιώνιο συνεχίζοντας την καριέρα τους στον Ολυμπιακό (αλλά σε αρκετές περιπτώσεις και το αντίθετο, με τον Ιστορικό να αποτελεί «δοκιμασμένο» καταφύγιο για δανεικούς των "ερυθρόλευκων") αρκετοί.

Τελευταίος, ο Γιώργος Μασούρας, ωστόσο όπως σημερινό δημοσίευμα του Sportime επισημαίνει, η φημολογία που συνόδευσε την οριστικοποίηση της μεταγραφής του διεθνούς εξτρέμ στους Πειραιώτες, αυτή δηλαδή της αγοράς και του Φιορίν Ντουρμισάι, φαίνεται να έχει βάση.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως στον Ολυμπιακό το πήραν απόφαση και απέκτησαν τελικά τα δικαιώματα του 22χρονου επιθετικού, έναντι ποσού που κυμαίνεται μεταξύ 400 και 500.000 ευρώ και πως ο νεαρός άσος θα ενταχθεί στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» από την 1η Ιουλίου.

Έτσι κι αλλιώς, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού είχαν καλή άποψη για τον πρώτο σκόρερ του Πανιωνίου στο φετινό πρωτάθλημα και από την ολοκλήρωση του deal με τον Μασούρα λέγονταν πως τον είχαν «καπαρώσει», εξασφαλίζοντας τον πρώτο (ίσως και τελευταίο…) λόγο από τον Πανιώνιο σε ενδεχόμενο πώλησης του.

Πώληση που πέραν των σημερινών αναφορών δικαιολογείται και από το γεγονός πως ο Πανιώνιος κατάφερε έστω και στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου να εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Αν όντως έχει "κλειδώσει" και η παραχώρηση του Αλβανού, ο Ιστορικός θα έβαλε στα ταμεία του ένα ποσό που προσεγγίζει το 1 εκατ. ευρώ από την παραχώρηση των δύο παικτών του στους Πειραιώτες, ποσό που προφανώς δικαιολογεί και την ανατροπή στο θέμα της ενημερότητας του. 

Πάντως, από την άλλη, στη Νέα Σμύρνη διέψευδαν τα περί υπογραφών λίγες ώρες πριν το σημαντικό ματς με τον Απόλλωνα, κάτι που μοιάζει απολύτως λογικό, ενώ από το λιμάνι προς το παρόν τηρούν σιγή ιχθύος. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διέρρευσε τώρα: Αυτή θα είναι η 11άδα του Μαρτίνς στην Τούμπα - Έκπληξη στα χαφ, ποιος παίζει φορ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags