Facebook Pixel Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης: 0-1 (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2019-02-09 19:05:00

Έριξε τη… βόμβα στη Νέα Σμύρνη ο Απόλλωνας – Μεγάλο διπλό, έμπλεξε ο Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Έριξε τη… βόμβα στη Νέα Σμύρνη ο Απόλλωνας – Μεγάλο διπλό, έμπλεξε ο Πανιώνιος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Απόλλωνας πήρε τη νίκη εκτός έδρας με 0-1!

Πανιώνιος – Απόλλων Σμύρνης: Με μία τεράστια έκπληξη ξεκίνησε η 20η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ, καθώς ο Απόλλων Σμύρνης με γκολ του Βαφέα στο 73ο λεπτό, επικράτησε με 1-0 στην έδρα του Πανιωνίου.

Οι φιλοξενούμενοι με την τεράστια αυτή νίκη τους, την πρώτη εκτός έδρας και δεύτερη συνολικά στη χρονιά, έφτασαν τους εννιά βαθμούς, ωστόσο παραμένουν τελευταίοι και στο -8 από την επικίνδυνη ζώνη!

Από την πλευρά τους οι Νεοσμυρνιώτες παρέμειναν στους 22 βαθμούς και δεν αποκλείεται να… μπλέξουν με την παραμονή, εάν δεν πάρουν τα ματς που «πρέπει» από εδώ και πέρα.

Όσον αφορά τη διακύμανση του ματς, ο ρυθμός ήταν εξαιρετικός από τα πρώτα λεπτά και οι δύο ομάδες μπήκαν στο χορτάρι ψάχνοντας το γκολ. Μόλις στο 9ο λεπτό ο Πανιώνιος έφτασε κοντά στο γκολ, όταν ο Καμαρά δεν τελείωσε καλά την φάση εντός περιοχής, ενώ ο Απόλλωνας απάντησε με δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 12’ και στο 17’, όταν ο Κότνικ είπε «όχι» σε δύο εξαιρετικά σουτ των Ντεφεντερίκο και Βάρκα!

Η μπάλα πήγαινε όμως πάνω-κάτω και στη συνέχεια ήταν η σειρά του Πανιωνίου να χάσει δύο μεγάλες ευκαιρίες, αρχικά στο 22’ όταν ο Σπιριντόνοβιτς με τον αντίπαλο τερματοφύλακα σούταρε προς την εστία, ωστόσο ο Βαφέας έδωιξε πάνω στη γραμμή και μετά στο 34’ με τον Χουάντερσον να μπλοκάρει το σουτ εντός περιοχής του ολομόναχου Αλί!
 

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, ενώ ο ρυθμός έπεσε κατακόρυφα στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ο Απόλλωνας φαινόταν να πατάει πάντως καλύτερα και στο 69’ είχε άλλη μία καλή στιγμή, όταν ο Κότνικ απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ το σουτ εκτός περιοχής του Κότνικ! Ωστόσο, στο 72’ ο Σλοβένος γκολκίπερ δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντεφεντερίκο, ο Βαφέας πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με εντυπωσιακή καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 0-1!

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, καθώς παρά την πίεση που άσκησε ο κουρασμένος Πανιώνιος, δεν έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης, ενώ η μεγαλύτερη του ευκαιρία σημειώθηκε στο 87’, όταν ο Ντουρμισάι έπιασε την κεφαλιά από καλή θέση, όμως δεν σημάδεψε την εστία.


Δείτε το γκολ της αναμέτρησης σε ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags