Facebook Pixel Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης 1-3 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-02-09 19:25:00

Αφεντικό της Μαδρίτης η Ρεάλ - Μεγάλο διπλό στην έδρα της Ατλέτικο με... σπρώξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Αφεντικό της Μαδρίτης η Ρεάλ - Μεγάλο διπλό στην έδρα της Ατλέτικο με... σπρώξιμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πήρε το ντέρμπι (3-1) και κυνηγά τη Μπαρτσελόνα.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης: Επεισοδιακό ήταν το ντέρμπι της Μαδρίτης, με τη Ρεάλ να φεύγει νικήτρια από την έδρα της άσπονδης συμπολίτισσας με 3-1 και να ανεβαίνει στη δεύτερη θέση της La Liga, πέντε βαθμούς πίσω από τη Μπαρτσελόνα.

Πάντως, τα όσα έγιναν στο ντέρμπι έχουν σηκώσει πολλή συζήτηση, καθώς εκτός των παικτών, μεγάλοι πρωταγωνιστές ήταν ο διαιτητής, Χαβιέ Εστράδα Φερνάντεθ, και... το VAR!

Η Ρεάλ άνοιξε το σκορ στο 16' με ωραίο γυριστό σουτ του Κασεμίρο, όμως η απάντηση της Ατλέτικο ήταν άμεση. Ο Γκριεζμάν ισοφάρισε στο 25', με τους παίκτες της Ρεάλ να διαμαρτύρονται ότι η φάση είχε ξεκινήσει με επιθετικό φάουλ του Κορέα. Τελικά το γκολ μέτρησε κανονικά μετά από εξέταση του VAR.

Στο 42' σημειώθηκε η φάση του αγώνα. Ο Χιμένεθ ανέτρεψε τον Βινίσιους εκτός περιοχής, όμως ο διαιτητής έδειξε πέναλτι και η απόφασή του δεν άλλαξε ούτε με τη βοήθεια του VAR! Ο Ράμος ευστόχησε και έδωσε προβάδισμα με 2-1 στης Ρεάλ.

Στο 54' ο Μοράτα σκόραρε για λογαριασμό της Ατλέτικο, όμως το γκολ ακυρώθηκε μέσω VAR επειδή ο Ισπανός φορ ήταν ελάχιστα οφσάιντ. Στο 74' ο Μπέιλ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τη Ρεάλ και πανηγύρισε με άσεμνη χειρονομία, ξεσηκώνοντας την εξέδρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags