Facebook Pixel ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Απίστευτη κίνηση από Στέφανο Αθανασιάδη
| 2019-02-09 22:00:00

Απίστευτη κίνηση από Κλάους - Τι έκανε όταν η μπάλα "έκαιγε" - "Πέσιμο" και φοβερές ατάκες

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη κίνηση από Κλάους - Τι έκανε όταν η μπάλα "έκαιγε" - "Πέσιμο" και φοβερές ατάκες

Σπάνιο σκηνικό στα Γιάννινα. "Tρελάθηκαν" στον Παναθηναϊκό.

ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός: Μεγάλη ένταση επικράτησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης στους Ζωσιμάδες, καθώς με το σκορ στο 1-0 από το γκολ του Στέφανου Αθανασιάδη, οι "πράσινοι" έτρεχαν για την ισοφάριση.

Στο σημείο αυτό λοιπόν, συνέβη ένα περιστατικό που σπάνια βλέπουμε, καθώς ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ (και όχι ball-boy) και συγκεκριμένα ο Σάντι Κρίζμαν που είχε γίνει αλλαγή, κλώτσησε μέσα στο γήπεδο μία δεύτερη μπάλα για έξτρα καθυστέρηση.

Η κίνησή του βέβαια έγινε αντιληπτή από τον διαιτητή Κομίνη, που του έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα και τον απέβαλλε, αλλά και από τον «πράσινο» πάγκο, που του την… έπεσε όπως ήταν λογικό. 

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού διαμαρτυρήθηκαν πολύ έντονα και λίγο έλειψαν να ξεφύγει η κατάσταση, ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων, τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα.

Μάλιστα, υπήρξε κι ένας τρομερός διάλογος του Γρηγόρη Παπαβασιλείου με τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος έσπευσε στο σημείο για να ηρεμήσει τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

Οι Πράσινοι διαμαρτύρονταν έντονα και σύμφωνα με τη μετάδοση της Nova, φώναζαν πως «δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά», κάτι με το οποίο συμφώνησε και ο Έλληνας άσος.

Ο Κλάους μάλιστα, αφού εξήγησε απευθυνόμενος προς τον «πράσινο» πάγκο ότι δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο ίδιος, αμέσως μετά πλησίασε προς τους αναπληρωματικούς των Ιωαννίνων και τους έκανε σχετικές παρατηρήσεις σε πολύ έντονο ύφος.

Τρομερή κίνηση από τον πρώην φορ του ΠΑΟΚ, ο οποίος έδειξε σε ένα σημείο που η κατάσταση… έκαιγε, την εμπειρία του και φυσικά την ποιότητά του και εκτός γηπέδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Σεισμός" στην Τούμπα πριν το ντέρμπι - "Βόμβα" με ονοματάρα και... αποχώρηση - Είναι "πράσινος";

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags