Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Οκκάς... αποκάλυψε τι θα κρίνει το ντέρμπι της Τούμπας!
| 2019-02-10 15:08:00

"Αποκάλυψη" Οκκά: "Αυτό θα κρίνει το ντέρμπι της Τούμπας"!

Sportdog Team
"Αποκάλυψη" Οκκά: "Αυτό θα κρίνει το ντέρμπι της Τούμπας"!

Ο παλαίμαχος άσος έχει αγωνιστεί και με τις δύο ομάδες!

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο Οκκάς... αποκάλυψε τι θα κρίνει το ντέρμπι της Τούμπας!

Αναλυτικά, ο Γιάννης Οκκάς μίλησε στον Σωτήρη Ταμπάκο για:

-το αποψινό ντέρμπι της Τούμπας: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ με νίκη εξασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο, παρότι έχει ακόμη 10 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ θέλει πολύ το πρωτάθλημα, ενώ ο Ολυμπιακός για να μπει στη διεκδίκηση του τίτλου. Δεν ξεφεύγει το ματς από τα βασικά χαρακτηριστικά ενός ντέρμπι, με πάθος και δύναμη. Οι δύο ομάδες όμως έχουν και πάρα πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και σίγουρα θα παίξει ρόλο και η τακτική».



-το πού θα κριθεί το ματς: «Η αμυντική γραμμή του ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δεμένη, αλλά στα τελευταία ματς αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Θεωρώ πως θα κριθούν πολλά από τις δεύτερες γραμμές, δηλαδή από παίκτες όπως ο Μπίσεσβαρ και ο Φορτούνης, που θα είναι ‘κλειδιά’ . Το 4-2-3-1 θα είναι ο σχηματισμός που θα περιμένουμε από τις δύο ομάδες και βλέπω δύσκολο οι σέντερ φορ που θα παίζουν μόνοι τους να κάνουν τη διαφορά. Βλέπω δύσκολο να γίνονται επικίνδυνες οι ομάδες από τα άκρα, νομίζω πως από τον άξονα θα είναι πιο απειλητικές».

-το πώς περιμένει να δει τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό: «Θεωρώ πως ο ΠΑΟΚ δεν πρέπει να μπει συγκρατημένα επειδή τον βολεύει και η ισοπαλία. Πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και το ότι το σημερινό ματς το περίμεναν χρόνια οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Για τον Ολυμπιακό βλέπω πιο πιθανό να ξεκινά ο Γκερέρο αντί του Χασάν».

-την προαγωγή του σε βοηθό προπονητή στην Εθνική Κύπρου: «Έχουμε ένα μεγάλο έργο μπροστά μας και εύχομαι να βοηθήσουμε από άλλο πόστο και να δώσουμε το καλύτερο για την Εθνική».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags