Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Κυριάκος: «Τραγική φιγούρα ο Ιβάν Σαββίδης - Άλλαξε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο»
| 2019-02-10 23:14:00

Κυριάκος: «Τραγική φιγούρα ο Ιβάν Σαββίδης - Άλλαξε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Sportdog Team
Κυριάκος: «Τραγική φιγούρα ο Ιβάν Σαββίδης - Άλλαξε όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Αποθέωσε τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ ο Κυριάκος Κυριάκος.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, αναφέρθηκε στη μάχη του τίτλου, αλλά και στον Ιβάν Σαββίδη, τον οποίο αποθέωσε.

Αναλυτικά όσα είπε στο Open TV:

«Ο ΠΑΟΚ πρέπει να σεβαστεί το ποδόσφαιρο, το οποίο δεν σου επιτρέπει να πανηγυρίσεις δέκα αγωνιστικές πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ είναι ξεκάθαρο φαβορί, τίποτα παραπάνω. Πρέπει να διαχειριστούμε σωστά πλέον το συναισθηματικό κομμάτι αυτής της νίκης και της διαφοράς που έχουμε αποκτήσει».

Στην συνέχει αναφέρθηκε στον Ιβάν Σαββίδη λέγοντας: «Δεν ξέρω πως θα ακουστεί. Θεωρώ ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι η πιο τραγική φιγούρα όλης αυτής την όμορφης ιστορίας του ΠΑΟΚ στο φετινό πρωτάθλημα. Είναι ένα δικό του δημιούργημα, αυτός έφερε όλους τους μεγάλους ποδοσφαιριστές, τον προπονητή, έχει υποστηρίξει όλους εμάς και την ομάδα. Ήταν αυτός που πρωτοστάτησε στο να αλλάξει το ποδόσφαιρο, να διεκδικεί τον τίτλο αυτός που τον αξίζει. Να υπάρχουν τακτικοί δικαστές στο ελληνικό ποδόσφαιρο, τους οποίους σέβομαι, όπως και τους νόμους αλ,λά είναι άσχημο να συνοδεύει την ομάδα, να την χαιρετάει και να επιστρέφει να βλέπει μόνος του το παιχνίδι. Καμιά φορά πρέπει να βλέπουμε ίσως λίγο και την ουσία όχι απλά μόνο το γράμμα του νόμου».

Κλείνοντας, υπογράμμισε: «Εμεί πρέπει να κρατήσουμε μία ευθεία συναισθηματική γραμμή, να συνεχίσουμε σε αυτό τον τρόπο ώστε να διαχειριστούμε όσο γίνεται καλύτερα αυτή την διαφορά στην βαθμολογία ως το τέλος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags