Facebook Pixel Παναγιώτης Βαρούχας: Οι επίμαχες φάσεις του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
| 2019-02-10 23:10:00

"Ρούκετες" Βαρούχα: "Κόκκινη στον Σάκχοφ, φάουλ Άκπομ πριν το 3-0"! (BINTEO)

Sportdog Team
"Ρούκετες" Βαρούχα: "Κόκκινη στον Σάκχοφ, φάουλ Άκπομ πριν το 3-0"! (BINTEO)

Χαμός με τις επίμαχες φάσεις του ντέρμπι της Τούμπας.

 

Παναγιώτης Βαρούχας: Ο ΠΑΟΚ μπορεί να νίκησε σχετικά εύκολα με 3-1 τον Ολυμπιακό στον… τελικό του πρωταθλήματος, ωστόσο υπήρξαν αρκετές αμφισβητούμενες φάσεις, παρά την καλή σε γενικές γραμμές διαιτησία του Χιλ Μανθάνο.

Ο καθηγητής διαιτησίας μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή τις ΕΡΤ για το μεγάλο ντέρμπι ανέλυσε όλες τις φάσεις και σημείωσε πως έπρεπε να αποβληθεί ο Σάκχοφ στο 48’, ενώ τόνισε πως υπάρχει φάουλ του Άκπομ πριν κάνει το 3-0!

Συγκεκριμένα, για την φάση του 15ου λεπτού, όπου ο ΠΑΟΚ ζήτησε πέναλτι για το μαρκάρισμα του Σισέ στον Ζαμπά, ανέφερε πως δεν υπάρχει παράβαση αν και τον τράβηξε, καθώς όπως τόνισε το ποδόσφαιρο είναι… αντρικό άθλημα!

Από εκεί και πέρα, συμπλήρωσε ότι ο Σάκχοφ έπρεπε να αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 48’, όταν βρήκε με σκληρό τάκλιν στα πόδια τον Καμαρά, χαρακτήρισε σωστή την ακύρωση του γκολ του Άκπομπ στο 69 ως οφσάιντ΄, ενώ για το 3-0 ανέφερε πως δεν θα έπρεπε να μετρήσει.

Συγκεκριμένα, ο Βαρούχας σχολίασε ότι στο τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ, υπάρχει φάουλ του Άκπομ στον Σισέ, καθώς ο παίκτης του Διεκφάλου πήγε με τις τάπες στον Σενεγαλέζο αμυντικό!

Τέλος, έκλεισε τον σχολιασμό των φάσεων με τον… τσαμπουκά στο φινάλε μεταξύ των παικτών, όπου ξεκαθάρισε ότι ο διαιτητής δεν επιτρέπεται να παρέμβει αν κάποια ομάδα δεν τηρήσει το Fair Play, ωστόσο σημείωσε πως ο Μανθάνο θα έπρεπε να βγάλει περισσότερες κάρτες.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags