Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Έτσι ο Ακπόμ "καθάρισε" τον Σισέ
| 2019-02-10 23:40:00

Έτσι ο Ακπόμ "έφαγε" τον Σισέ - Τους έκανε να... σκάσουν - Το σκέφτηκαν καλά για τα 18 εκατομμύρια;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Έτσι ο Ακπόμ "έφαγε" τον Σισέ - Τους έκανε να... σκάσουν - Το σκέφτηκαν καλά για τα 18 εκατομμύρια;

Νίκησε πανηγυρικά στο άγριο "ξύλο". Πού έγινε το τεράστιο λάθος.

Τσούμπα Ακπόμ - Παπ Αμπού Σισέ. Δύο από τους (πολλούς είναι η αλήθεια) πρωταγωνιστές του αποψινού ντέρμπι της Τούμπας. Με, εννοείται, διαφορετικό πρόσημο στην απόδοση και την εικόνα τους. 

Χωρίς υπερβολή, ο Αγγλος φορ έκανε το καλύτερο του παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Κερασάκι στην τούρτα της εμφάνισής του το γκολ που πέτυχε. Μέχρι τότε είχε κάνει όσα ήθελε ο προπονητής του να κάνει προκειμένου να υπηρετήσει την τακτική της ομάδας του.

Πίεσε μέχρι να… σκάσουν τους αντίπαλους στόπερ, κυνήγησε όλες τις μπάλες, δε σταμάτησε να κινείται στους χώρους προκαλώντας συνεχώς ρήγματα, έβαζε σε κάθε διεκδικήσιμη μπάλα το κορμί του, γενικά ήταν ένας φορ που ακόμη κι αν δεν σκόραρε στο τέλος, είχε κάνει τα πάντα στο γήπεδο και σίγουρα τον ένιωσε στο 101% η άμυνα του Ολυμπιακού.

Ένας σίγουρα από τους λόγους που ο Σισέ δεν ήταν καθόλου καλός (και αυτός) απόψε. Κακές τοποθετήσεις, άσχημες μεταβιβάσεις, περιττό κράτημα της μπάλας, λανθασμένες και πολλές φορές αχρείαστες μεγάλες μπαλιές κατ’ ευθείαν από την άμυνα, ενώ ακόμη και στο δυνατό του σημείο, όταν δηλαδή η μπάλα είναι στον αέρα, ο Αφρικανός στόπερ δεν ήταν ανάλογα αποτελεσματικός. 

Είναι νεαρός, όντως έχει κάνει ήδη σημαντικά βήματα εξέλιξης και προόδου και έχει όλα τα φόντα να δουλευτεί και να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, αλλά αν και εφόσον υφίσταται η φημολογία περί άρνησης του Ολυμπιακού σε πρόταση 18 εκατ. ευρώ για τον Σισέ από γερμανική ομάδα στο τέλος Ιανουαρίου (αμφιβάλλουμε βάσει της πληροφόρησης του sportdog), τότε πρόκειται για λάθος κολοσσιαίο (βάσει και της αποψινής εικόνας του Αφρικανού). 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σκάει διπλό "μπαμ" Σαββίδη - Υπογραφές μετά τα "όργια" στον Ολυμπιακό - Έτσι "φτιάχνει" Λουτσέσκου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags