Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Καλύτεροι σε όλα - Μόνο ο Σαββίδης επενδύει"
| 2019-02-11 15:00:00

"Καλύτεροι σε όλα - Μόνο ο ΠΑΟΚ επενδύει - Δεν μπορούν με ξένους - Προκαλούσαν στον Ολυμπιακό"

του Γιώργου Κτενά
"Καλύτεροι σε όλα - Μόνο ο ΠΑΟΚ επενδύει - Δεν μπορούν με ξένους - Προκαλούσαν στον Ολυμπιακό"

Συνέντευξη-φωτιά από τον Κώστα Βασιλόπουλο στο sportdog.

Ως ομάδα που υπερτερεί σε όλα έναντι του Ολυμπιακού χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ ο Κώστας Βασιλόπουλος, σε δηλώσεις του στο sportdog με αφορμή το χθεσινό ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναφέρθηκε στον Λουτσέσκου και το γεγονός ότι έχει καταφέρει να έχει για δύο χρόνια τον Δικέφαλο πρωταθλητή, ενώ σχολίασε και την ένταση που δημιουργήθηκε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από την έναρξη του αγώνα στην Τούμπα.  

"Καταγράφηκε στον αγωνιστικό χώρο η μεγάλη διαφορά των δύο ομάδων. Μόνο έκπληξη δεν προκαλεί για όσους λίγο νιώθουν από μπάλα. Μπορεί να γίνει σύγκριση στο υλικό των δύο ομάδων ή ανάμεσα στους δύο προπονητές; Ο Λουτσέσκου καταθέτει από χρόνια διαπιστευτήρια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο δεύτερος χρόνος που έχει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή. Η ομάδα, άλλωστε, υπερτερεί σε όλους τους τομείς σε σχέση με τον Ολυμπιακό σε αμυντική γραμμή, μεσαία γραμμή, επιθετική γραμμή", ήταν το αρχικό σχόλιο του καλού συναδέλφου στο sportdog και στη συνέχεια συμπλήρωσε για τον Δικέφαλο: 

"Ο ΠΑΟΚ δείχνει την ανωτερότητά του, είναι πολύ καλύτερος. Επένδυσε. Ενώ ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ επέλεξαν φθηνές λύσεις, λόγω της νοοτροπίας που είχαν με τη βοήθεια των Ελλήνων διαιτητών. Με ξένους διαιτητές φαίνεται σε μεγάλο βαθμό η αγωνιστική ασχήμια τους. Μακάρι στο μέλλον να ενισχυθούν και να δούμε ένα ανταγωνιστικότερο πρωτάθλημα".



Πώς θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ;
"Στον ΠΑΟΚ πρέπει να βάλουν στο νου τους ότι είναι πρώτοι και όχι πρωταθλητές. Έχει 10 αγώνες ακόμα το πρωτάθλημα και θα πρέπει να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα με τον Απόλλωνα που ακολουθεί. Πρωταθλητής θα είναι μόνο όταν το εξασφαλίσει και μαθηματικά. Αυτή είναι η φιλοσοφία που θα πρέπει να υπάρχει στον ΠΑΟΚ και αυτή υπάρχει. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, ήταν μια μεγάλη νίκη βέβαια, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει αποδείξει την ανωτερότητά του σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ". 

Ο Λουτσέσκου είναι αρχιτέκτονας σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ, μπορούμε να πούμε κάτι για το μέλλον του;

"Η συζήτηση για τον Λουτσέσκου μπορεί να ανοίξει από τώρα και να είναι 100% θετική. Ο ΠΑΟΚ δύο χρόνια τώρα δεν έχει αντίπαλο. Σε τέτοιο προπονητή δεν του γυρίζεις την πλάτη, τον κρατάς στην Τούμπα. Στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ αποδίδει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Εδώ μετά τη μαγική κίνηση που ήταν η πώληση του Πρίγιοβιτς, για πρώτη φορά στην ιστορία του ΠΑΟΚ υπήρξε τέτοια πώληση, και δεν υπήρξαν αντιδράσεις. Δεν ενοχλήθηκε ή ανησύχησε κανείς".

Πώς σχολιάζετε το θέμα που προέκυψε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο γήπεδο της Τούμπας;

"Η φιλοξενία ήταν άψογη. Όλοι όσοι έσπειραν όλη την εβδομάδα ανέμους, για να θερίσουν θύελλες, δεν το κατάφεραν. Η συμπεριφορά του κόσμου του ΠΑΟΚ αλλά και η οργάνωση της ΠΑΕ είναι κάτι που πρέπει να τονιστεί. Θεωρώ ότι κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού ήρθαν για να προκαλέσουν. Ο Μαρινάκης δε δικαιούται να βρίσκεται στα αποδυτήρια, ως τι θα έμπαινε από τη στιγμή που δεν ήταν στο φ.α. και δεν είχε διαπίστευση; Οι εποχές που έμπαιναν κάποιοι με νταηλίκι στην Τούμπα, έχουν περάσει".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ήταν για 6 γκολ ο Ολυμπιακός - Έτσι τον τρύπησε - Έχουν τεράστια διαφορά - Σε αυτόν οφείλονται όλα

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags