Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Φόβους για προβοκάτσια εκφράζει ο Άρης Καρασαββίδης
| 2019-02-11 18:24:00

Δήλωση που θα συζητηθεί: "Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει δύο τίτλους - Φοβάμαι την προβοκάτσια"

Sportdog Team
Δήλωση που θα συζητηθεί: "Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να έχει δύο τίτλους - Φοβάμαι την προβοκάτσια"

"Αιχμηρές" ατάκες για τον Δικέφαλο και το πρωτάθλημα.

ΠΑΟΚ: Ο βετεράνος επιθετικός του Δικεφάλου, Άρης Καρασαββίδης, μίλησε στον Metropolis 95.5 και αναφέρθηκε στη φετινή πορεία της ομάδας, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να έχει δύο τίτλους, ενώ τόνισε πως φοβάται την προβοκάτσια, καθώς μόνο έτσι ο Δικέφαλος μπορεί να χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του:

Για το πώς έζησε το ντέρμπι: «Δεν το φοβήθηκα το παιχνίδι αγωνιστικά γιατί ξέρω πως ο ΠΑΟΚ είναι διψασμένος για το πρωτάθλημα. Του το πήραν πέρυσι και ήμουν σίγουρος πως θα δώσει το 100% των δυνατοτήτων της και έχει αποδείξει πως είναι καλή ομάδα . Έχει κράμα έμπειρων και ταλαντύχων παικτών που δείχνουν τις αρετές τους μέσα στο γήπεδο».

Για το αν μπορεί να χάσει τον τίτλο: «Θα σας θυμίσω ότι και τη δεκαετία του 70’ ο ΠΑΟΚ άξιζε να πάρει περισσότερα πρωταθλήματα και πήρε μόνο ένα. Το ίδιο γίνεται και τώρα. Ο ΠΑΟΚ θα έπρεπε να πάρει δύο τ'ιτλους και παλεύει για το πρώτο. Τίποτα πάντως δεν τελειώνει αν εξασφαλιστεί και μαθηματικά.

Ο ΠΑΟΚ θα εγκληματίσει αν χάσει πάντως, τον τίτλο. Φοβάμαι μόνο την προβοκάτσια»

Για τον κόσμο: «Φοβήθηκα τι θα γίνει με τον κόσμο αλλά οφείλω να πω πως ήταν άψογος. Δεν έδωσε κανένα δικαίωμα και ήταν εξαιρετικός».

Για το μέλλον: «Ο Ιβάν Σαββίδης προσπαθεί με κάθε τρόπο και κάθε κόστος να κάνει το καλύτερο και πιστεύω πως τα επόμενα χρόνια ο ΠΑΟΚ θα είναι πρωταγωνιστής»

Για τις μεταγραφές για το… Τσάμπιονς Λιγκ: «Συμφωνώ απόλυτα με αυτό που έκανε ο ΠΑΟΚ αποκτώντας από τώρα τέτοιους παίκτες. Αν θέλεις να φτάσεις στους ομίλους, οφείλεις να χτίζεις την ομάδα με αυτό τον τρόπο, να βάζεις σιγά σιγά τους παίκτες».

Για το αν του λείπει η Τούμπα: «Κάθε φορά μου λείπει η Τούμπα, πάντα σκέφτομαι θα ήταν να αγωνιστώ και πάλι εκεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags