Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Συνέντευξη Γιάννη Παπαγιάννη για το ντέρμπι στο sportdog.gr
| 2019-02-11 18:39:00

Κόκκινες "οβίδες": "Να φύγει ο Μαρτίνς, είναι τραγικός - Μία σκάλα πάνω ο ΠΑΟΚ, δίκαια το πήρε"

του Γιώργου Κτενά
Κόκκινες "οβίδες": "Να φύγει ο Μαρτίνς, είναι τραγικός - Μία σκάλα πάνω ο ΠΑΟΚ, δίκαια το πήρε"

Έξω από τα δόντια ο Γιάννης Παπαγιάννης στο sportdog.

Στην πολύ καλή εμφάνιση του Ολυμπιακού αλλά και τη δίκαιη νίκη του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Γιάννης Παπαγιάννης, μετά την ήττα των Ερυθρόλευκων με 3-1 στην Τούμπα.

Ο πολιτικός συντάκτης που είναι γνωστός για τα ολυμπιακά του αισθήματα, σχολίασε ακόμα ότι περίμενε πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό και, φυσικά, απογοητεύτηκε όπως όλοι οι φίλαθλοί του.

Ακόμα, σημείωσε ότι οι Πειραιώτες θα πρέπει να αναζητήσουν άλλη λύση για τη θέση του προπονητή τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά και να είναι περισσότερο εκλεκτικοί στις μεταγραφικές τους κινήσεις.

"Ήταν πολύ κακή η εμφάνιση του Ολυμπιακού. Δικαιότατη η νίκη του ΠΑΟΚ και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ορισμένα φιλο-ολυμπιακά ΜΜΕ θέλουν να μείνει ο Μαρτίνς και του χρόνου, ενώ δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι. Περίμενα πιο επιθετικό τον Ολυμπιακό, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα όπως όλοι", σχολίασε αρχικά μέσω του sportdog.gr ο καλός συνάδελφος.

Περίμενες να διαχειριστεί διαφορετικά το παιχνίδι ο Πέδρο Μαρτίνς;

"Θεωρώ τον Μαρτίνς τραγική επιλογή. Όλοι οι προπονητές που πήρε ο Ολυμπιακός μετά από την περίοδο του Μάρκο Σίλβα, είναι πραγματικοί πουθενάδες. Δεν μπαίνω σε τεχνικά ζητήματα, να αναλύσω ποιος έπρεπε να παίξει ή όχι. Αλλά βλέπω ότι δεν κέρδισε ούτε ένα ντέρμπι στο πρωτάθλημα. Πώς θα πάρει πρωτάθλημα μια ομάδα όταν δεν έχει κερδίσει ούτε ένα ντέρμπι;".

Πώς πιστεύεις ότι θα πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό;

"Η επόμενη μέρα θέλει προπονητή για τον Ολυμπιακό. Άλλον προπονητή, όχι τον Μαρτίνς. Και αντί για 20-30 ξένους παίκτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο, να παίρνουν 4-5 που να μπορούν να κάνουν τη διαφορά".

Τέλος, θεωρείς ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε δίκαια το φετινό πρωτάθλημα;

"Θεωρώ ότι φέτος ο ΠΑΟΚ είναι μια σκάλα πάνω από τον Ολυμπιακό. Οπότε, ναι, κέρδισε απόλυτα δίκαια το πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτος Καίσαρης: "Έτσι το πήρε ο ΠΑΟΚ - Το «έδωσαν» Βούκοβιτς, Κουτσιαύτης, Τσαμούρης..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags