Facebook Pixel Ατρόμητος - Superleague: Ο Κάναντι σε επαφές για να ανανεώσει το συμβόλαιό του!
| 2019-02-12 08:26:00

Απίθανη εξέλιξη με Κάναντι στον Ατρόμητο - Μένει ή φεύγει; Δεν θα το πιστεύεις!

Sportdog Team
Απίθανη εξέλιξη με Κάναντι στον Ατρόμητο - Μένει ή φεύγει; Δεν θα το πιστεύεις!

Πρόσφατα είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα αποχωρήσει!

Ατρόμητος - Superleague: Ο Κάναντι σε επαφές για να ανανεώσει το συμβόλαιό του!

Στο τραπέζι των συζητήσεων με θέμα την ανανέωση της συνεργασίας τους θα καθίσουν λίαν συντόμως η διοίκηση του Ατρόμητου με τον Νταμίρ Κάναντι, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του atromitistas.

Ο ατζέντης του Αυστριακού αναμένεται στο επόμενο διάστημα στην Αθήνα, κατόπιν εντολής του κόουτς, προκειμένου να γίνει μία πρώτη κουβέντα. Αυτή ήταν, αλλά και παραμένει η επιθυμία του Κάναντι, παρά την άσχημη εμπειρία που βίωσε στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά και τις τραγικές -εις βάρος του Ατρόμητου- διαιτησίες. Οι σκέψεις φυγής απομακρύνθηκαν από το μυαλό του, διαπιστώνοντας ότι η σχέση (σεβασμού και συνεργασίας) του με τους Γιώργο Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο, το "δέσιμο" με το κλαμπ, οι υψηλοί στόχοι και οι εκδηλώσεις αγάπης και στήριξης των οπαδών (βλέπε ανακοίνωση και αποθεωτικά λόγια των Fentagin στην προπόνηση της Παρασκευής) είναι αρκετά σπουδαίοι λόγοι για να τον κρατήσουν στο Περιστέρι, όπως αναφέρει το atromitistas

Φυσικά, δεν μπορούμε να προεξοφλήσουμε την εξέλιξη της υπόθεσης, γνωρίζοντας πως η φήμη του Κάναντι έφτασε στη Μπουντεσλίγκα (το γνωστό και απόλυτα υπαρκτό ενδιαφέρον της Φορτούνα), ενώ το όνομα του ακούγεται και σε άλλα δυνατά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά και στο εγχώριο με τις ματιές των μεγάλων να είναι κλεφτές, αλλά επίσης πραγματικές. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να υπάρξει μία πρόταση που να καλύπτει τις φιλοδοξίες του, η οποία μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Αυτό που είμαστε σε θέση να πούμε με σιγουριά είναι πως ο Κάναντι είναι θετικός στην παραμονή του, σενάριο που πριν λίγες εβδομάδες αρκετοί υποστήριζαν πως δεν πρόκειται να επιβεβαιωθεί.

Επαναλαμβάνουμε όμως ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Επιπλέον να σημειώσουμε ότι αν επιτευχθεί το μεγάλο deal (θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία αν συνεχίσει στον πάγκο του Ατρόμητου) θα υπάρξουν και οι ανάλογες ρήτρες, που θα του επιτρέπουν σε συγκεκριμένες ημερομηνίες να αποχωρήσει. Αυτό όμως όπως έχουμε να αναφέρει πολλάκις θα συμβεί για ένα τοπ κλαμπ ή έναν τοπ πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags