Facebook Pixel ΑΕΚ - Μίλος Ντέλετιτς: Είπε "ναι" ο Χιμένεθ και τον "κλείνει" ο Μελισσανίδης
| 2019-02-12 10:33:00

Είπε "ναι" ο Χιμένεθ και τον "κλείνει" ο Τίγρης - Μία ανάσα η ΑΕΚ από μπαλαδόρο της Superleague!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Είπε "ναι" ο Χιμένεθ και τον "κλείνει" ο Τίγρης - Μία ανάσα η ΑΕΚ από μπαλαδόρο της Superleague!

Όλο το στόρι του "κιτρινόμαυρου" deal. Επιβεβαίωση sportdog.

ΑΕΚ - Μίλος Ντέλετιτς: Καπνός προφανώς υπήρξε. Αφενός από τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια με τις οποίες, ευθέως, έκανε λόγο για συμφωνία του παίκτη με την Ένωση το καλοκαίρι, όταν και μένει ελεύθερος από τους "βυσσινί".

Αφετέρου, από τη σιγή ιχθύος που έκτοτε ακολούθησε η ΑΕΚ, φροντίζοντας μάλιστα με τη διαρροή πως όντως ο Σέρβος είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει, να τονώσει τις... σπίθες.

Σπίθες, οι οποίες καθ' όλο αυτό το διάστημα δυνάμωναν και από την πλευρά του 26χρονου μεσοεπιθετικού. Ναι, από πουθενά δεν πρόκυπταν υπογραφές, από παντού όμως ήταν σαφές πως οι επαφές των δύο πλευρών όχι μόνο ήταν υπαρκτές, αλλά και αρκετά προχωρημένες. Από την πρώτη στιγμή που "έσκασε" το θέμα, το sportdog σας είχε ενημερώσει πως τα πάντα ως προς το συγκεκριμένο φλερτ ήταν στο χέρι της Ένωσης.

Οι Κιτρινόμαυροι είχαν αποκτήσει όχι μόνο τον πρώτο λόγο αναφορικά με το επαγγελματικό μέλλον του Μίλος Ντέλετιτς, αλλά και τον... τελευταίο. Ξεκάθαρα, αν στην ΑΕΚ έκριναν πως τους κάνει ο ποδοσφαιριστής, τότε αυτός το καλοκαίρι θα φορούσε τα κιτρινόμαυρα.

Στο μεσοδιάστημα, προέκυψε η αλλαγή προπονητή (ο Ουζουνίδης και το επιτελείο του είχαν πολύ θετική γνώμη για τον Σέρβο), οπότε το θέμα έπρεπε να περάσει προφανώς και από τον Μανόλο Χιμένεθ.

Πλήρη, σαφή και εμπεριστατωμένη άποψη ο Ισπανός τεχνικός για τον παίκτη δεν έχει. Τον ξέρει, τον είχε ξεχωρίσει ως τον πλέον επικίνδυνο ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ από τις περυσινές αναμετρήσεις με την Ένωση, ωστόσο τη φετινή του εξέλιξη την είχε χάσει.

Παρά ταύτα, και δείγμα εμπιστοσύνης προς τους ανθρώπους που κινούν τα μεταγραφικά νήματα στην ΠΑΕ, ο Χιμένεθ όταν ενημερώθηκε δεν έφερε αντιρρήσεις, θεωρώντας και ο ίδιος επιβεβλημένη την ενίσχυση στη θέση των εξτρέμ.

Και αν θεωρήσουμε ως… θέσφατο της γραμμής και της πολιτικής της ομάδας το τι φιλοξενείται στο πρωτοσέλιδο της ΩΡΑΣ (δείτε το ΕΔΩ), τότε το σημερινό "φωτογραφίζει"… γάμο, κάνοντας λόγο για "Φουλ για Ντέλετιτς", τονίζοντας πως η "ΑΕΚ προχωρά για τον καλύτερο παίκτη της ΑΕΛ". Χρειάζεται κάτι περισσότερο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΟΚ: Έτσι είναι η Γελένα χωρίς ίχνος μακιγιάζ - Πώς μπορούσες ρε Βράνιες; (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags