Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Superleague: Ο Μουνιέ μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι!
| 2019-02-12 12:53:00

"Τελειώνει" από τον Παναθηναϊκό μεγάλο όνομα - Τι αποκάλυψε ρεπόρτερ του Τριφυλλιού!

Sportdog Team
"Τελειώνει" από τον Παναθηναϊκό μεγάλο όνομα - Τι αποκάλυψε ρεπόρτερ του Τριφυλλιού!

Τι τρέχει στους Πράσινους.

Παναθηναϊκός - Superleague: Ο Μουνιέ μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι!

Ο Άντονι Μουνιέ είναι ένας από τους παίκτες που περίμεναν πολλά φέτος στον Παναθηναϊκό. Ωστόσο, ο Γάλλος άσος, με ένα υψηλότατο συμβόλαιο για τα τωρινά οικονομικά δεδομένα του «τριφυλλιού», δεν έχει προσφέρει παρά… ελάχιστα! Εξ ου και, όπως μετέφερε στον αέρα του ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Παγκάκης, δεν αποκλείεται να αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν…


«Ο Μουνιέ έχει πολύ λίγο χρόνο για να αποδείξει… πολλά. Υπάρχει προβληματισμός για αυτόν, περίμεναν πολλά πράγματα όπως και από τους Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, γενικά τους έμπειρους. Οι άλλοι έχουν συμβάλει τα μέγιστα, ο Μουνιέ όχι κι αν συνεχίσει έτσι δύσκολα θα παραμείνει και μετά το καλοκαίρι», ανέφερε επί του θέματος.

Παράλληλα, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα, ο έμπειρος ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού επισήμανε ότι ο Κουρμπέλης έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στον πάγκο και αν κι εφόσον κριθεί απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί από τον Δώνη.

Τέλος, μιλώντας για την προσπάθεια των «πράσινων» να μπουν στην πεντάδα, ο Παγκάκης ανέφερε πως τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα για τον Παναθηναϊκό μετά τη χθεσινή νίκη του Άρη και τον ένα βαθμό που πήρε ο Παναιτωλικός.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags