Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Λουτσέσκου μίλησε και για τον Δικέφαλο!
| 2019-02-12 14:36:00

Απίθανη ατάκα Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Λουτσέσκου για ΠΑΟΚ και πρωτάθλημα!

Τα είπε όλα!

ΠΑΟΚ - Superleague: Ο Λουτσέσκου μίλησε και για τον Δικέφαλο!

«Προσωπικά δεν είμαι καθόλου λυπημένος. Είμαι πραγματικά χαρούμενος γι΄αυτόν. Δεν τον είδα ποτέ μέσα σε αυτήν την κατάσταση. Είναι μια κατάσταση που δεν μπορείς να ελέγχεις ως προπονητής. Δεν είσαι καθημερινά στο γήπεδο, να μεταφέρεις τις ιδέες σου και να εκπαιδεύεις τους παίκτες σου. Δεν ένιωσα ποτέ ικανοποιημένος από το επάγγελμα στην Εθνική ομάδα. Χθες το βράδυ που μίλησα μαζί του, μου εξήγησε τι συνέβη και του είπα πως ήταν η πιο σοφή απόφαση».

Παράλληλα, στάθηκε και στην δική του «μάχη» στο ελληνικό πρωτάθλημα, τονίζοντας πως τα όσα έγιναν πέρσι, τους έδωσαν ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο φέτος: 

«Είναι μια νίκη που μας πάει πολύ μπροστά. Είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Έχουμε αυτοπεποίθηση, κίνητρο αλλά ακόμη απομένουν δέκα αγωνιστικές. Πρέπει να ετοιμαστούμε και να εστιάσουμε σε κάθε παιχνίδι. Να βλέπουμε κάθε ματς σαν τελικό και να δώσουμε τα πάντα.

Δεν έχει σημασία πόσες νίκες έχουμε σημειώσει ή σε πόσα ματς είμαστε αήττητοι. Το βασικό είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Εστιάζω σε αυτά που έχουμε να κάνουμε, αν δεν είσαι προσεκτικός, κινδυνεύεις να χάσεις τα πάντα. Δεν μιλάμε για... εκδίκηση με αφορμή τα όσα έγιναν πέρσι, αν και η απογοήτευσή μας ήταν πολύ μεγάλη αλλά είναι πράγματα που τα κρατάμε για όλη μας την ζωή. Επειδή ακριβώς πέρσι κερδίσαμε το πρωτάθλημα στο γήπεδο και δεν μπορέσαμε να το χαρούμε! Αυτή η απογοήτευση έγινε το μεγαλύτερο κίνητρο για εμάς φέτος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags